Romania

SURSE: Baroni PSD din Moldova si fostul premier Viorica Dancila, cer respingerea legii carantinei

Baronii PSD din zona Moldovei, printre care se afla Dumitru Buzatu (Vasului) si Ionel Arsene (Neamt), impreuna ca fostul premier Viorica Dancial, au cerut in sedinta CEX-ului PSD respingerea legii carantinei si izolarii.

Ionel Arsene a declarat la iesirea din sediul PSD ca nu sunt de acord cu legea carantinarii.

"Eu nu vreau ca lumea sa fie luata de pe strada de politia medicala. Nu sunt multumit de modificarile pe care le-au adus colegii mei de la Camera Deputatilor. Nu sunt multumit de faptul ca vorbim de carantinarea bunurilor. Pana acum s-a dovedit ca presedintele poate face orice vrea. De patru luni Guvernul putea sa vina cu o lege corecta, sa faca o dezbatere publica.", a sustinut liderul PSD Neamt.

Votul a final a hotarat pozitionarea PSD in favoarea adoptarii a acestei legi, 40 de pesedisti votand "pentru" si opt "impotriva".

Comitetul Executiv National al Partidului Social Democrat s-a reunit, luni, 13 iulie 2020, de la ora 11.00, prin videoconferinta pentru a decide supra votului privind legea carantinei si izolarii, transmit surse politice.


Football news:

Chernyshenko about Euro 2020 in St. Petersburg: Despite the postponement, the organizers will keep the fanzones and trophy tour of the European Cup
Jesus used to eat too much fast food and want to shoot himself because of bad matches. Then I hired a personal trainer
David Silva's Father: The son loves Serie A and says he can play there until he is 40
Alexis Sanchez: I really wanted to stay at Inter. I found a family here
Emil Heskey: Salah should have moved to another club if Liverpool had not taken the Premier League
Roma are discussing with Manchester United the purchase of Smalling
Belenov – the best player of Ufa in the 2019/20 season