Romania
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Tânărul mort în accidentul din Suceava nu avea permis, iar motocicleta nu era înmatriculată

Polițiștii au fost sesizați sâmbătă seara, la ora 22.10, cu privire la producerea unui accident pe DN 29.

Din primele verificări, polițiștii au constatat că un tânăr în vârstă de 18 de ani, din județul Botoșani, în timp ce se conducea motocicleta pe DN 29, transportând o pasageră în vârstă de 17 ani, a pierdut controlul asupra direcței de mers într-o curbă la dreapta, părăsind suprafața carosabilă.

În urma evenimentului, motocicleta a rulat pe terenul agricol din apropierea drumului național, cei doi fiind ulterior proiectați într-un lan de porumb.

Accidentul s-a soldat cu moartea conducătorului motocicletei, tânărul de 18 ani, și rănirea gravă a pasagerei, care a fost transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

În urma verificărilor efectuate în evidențele bazelor de date s-a stabilit faptul că tânărul de 18 ani nu deținea un permis de conducere, iar motocicleta nu era înmatriculată și figura cu ITP expirat și cu lipsă poliță RCA.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii din cadrul Serviciului Rutier sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

(sursa: Mediafax)