Romania
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Trafic feroviar întrerupt - Patru trenuri au staționat peste noapte - Care e motivul

”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar de călători a fost întrerupt în cursul nopţii pe Magistrala 200, între staţiile Ilteu - Câmpuri Surduc, din cauza ruperii liniei de contact, provocată de locomotiva unui tren privat de marfă. Circulaţia trenurilor a fost reluată la ora 7.07”, potrivit unui anunţ transmis duminică.

Deranjamentul s-a produs la linia de contact din staţia Câmpuri Surduc, iar circulaţia feroviară a fost întreruptă pe distanţa Ilia - Câmpuri Surduc, segment pe care s-a intervenit cu drezina pantograf şi personal de specialitate al SRCF Timişoara, pentru înlocuirea componentelor avariate şi restabilirea alimentării cu energie electrică a liniei de contact.

 Următoarele trenuri au staţionat temporar în gările de pe traseu, în intervalul orar necesar verificării, identificării şi remedierii deranjamentului:  trenul 472, care circulă în relaţia Bucureşti -  Curtici Frontiera, trenul 473, care circulă în relaţia Curtici Frontieră - Bucureşti, trenul 1763, care circulă în relaţia Iaşi -Timişoara, trenul 2031, care circulă în relaţia Simeria - Arad.

 Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA adresează scuzele necesare călătorilor şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate în cursul nopţii au avut drept scop redeschiderea circulaţiei în condiţii normale şi în deplină siguranţă.