Romania

Un candidat la Primaria Generala, care a plimbat porci vopsiti in tricolor pe strazile din Bucuresti, se lauda ca va fi un primar legionar

Catalin Berenghi, politicianul care a plimbat mai multi porci vopsiti in tricolor pe terenul din Bulevardul Expozitiei si a ingropat doi dintre acestia in spatele cladirii SNSPA, candideaza, din nou, la Primaria Capitalei.

Berenghi se promoveaza pe Facebook cu mesajul "Un Legionar pentru Bucuresti" si sustine ca va pune Capitala pe harta lumii. El se descrie ca "un personaj de temut" si are o serie de propuneri pentru Bucuresti, pe care le promoveaza pe un grup de pe retelele sociale, cu peste 4.500 de membri.

Campanie agresiva pentru Primaria Capitalei:

Catalin Berenghi are o serie de propuneri neobisnuite pentru rezolvarea problemelor Capitalei.

"Natura este parte a vietii noastre si, prin urmare, in calitate de primar, voi lansa o campanie agresiva, intensa, de plantare a copacilor", sustine Berenghi.

"Doresc sa sporesc autoritatea Politiei Capitalei in domeniul sigurantei cetateanului. Politia Locala s-a dovedit total ineficienta. Acest organism care costa mult orasul trebuie desfiintat, iar bugetul alocat acestuia trebuie directionat spre Politia Capitalei", a scris Berenghi.

Vesnic candidat

Catalin Berenghi nu este la prima sa candidatura pentru fotoliul Primariei Capitalei.A mai candidat pentru titlul de Primar General al Capitalei in anul 2016, asa ca mergea pe la tot felul de dezbateri televizate. Berenghi a vrut apoi sa fie presedinte, insa nu a avut suficienti sustinatori pentru a-i fi validata ghid montan, instructor de prim ajutor, dupa cum se prezinta acesta.

Berenghi a devenit cunoscut in momentul in care a plimbat mai multi porci vopsiti in tricolor pe terenul din Bulevardul Expozitiei, unde trebuia sa se ridice o moschee.

Mai mult, a ingropat doi purcei in spatele cladirii SNSPA, pentru a "spurca" zona si a ridicat o cruce ortodoxa adusa din Moldova.

Procesul

Dupa ce premierul Victor Ponta a cerut autoritatilor sa-i faca dosar penal, bucuresteanul l-a ingropat simbolic pe "Ponta Turcitul" acolo si a dat in judecata Guvernul pentru anularea hotararii de Guvern emisa de Ponta pentru mega-moschee.

Foto: Facebook/Catalin Berenghi

In 2018, Catalin Berenghi a incercat blocarea inregistrarii partidului lui Dacian Ciolos. El a facut o cerere de interventie si a cerut respingerea inregistrarii formatiunii Miscarea Romania Impreuna (MRI). Ulterior, a terguversat judecarea cazului.

Harta alegerilor locale 2020. Lista cu toti candidatii la consiliile judetene si la primariile marilor orase din Romania

Football news:

Bernardo Silva: If Manchester City could get Mbappe, it would be nice
Bartomeu responded to Pique: it is not True that Barcelona spent money on criticizing players in social networks. The audit confirms this
Rafael Leau on 3-3 with Roma: Milan did everything to win, I'm disappointed. Ibra is an example for all of us
Son Heung-Min led the Premier League Goalscorers with 8 goals in 6 games. 7 of them are from Kane's passes
Conte on Shakhtar's level: You can't accidentally score three goals for Real Madrid. This is a strong team
Barca fans believed in the early departure of Bartomeu (due to disputes over the date of the referendum). In vain: there were no thoughts of retirement, the trophies are somewhere near
Josep Bartomeu: I had no intention of resigning. Barca will have trophies this season