Romania

Un “norvegian” a intrat în Podu Iloaiei cu maşina şi a ieşit pe jos

Un cetăţean moldovean care a intrat în România cu numere de Norvegia la maşină a trebuit să meargă pe jos mai departe, după ce a fost oprit de Poliţie. Oamenii legii au stabilit că autoturismul fusese radiat din circulaţie. 

“La data de 25 octombrie, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Iaşi au oprit pentru control, pe DE 583, în oraşul Podu Iloaiei, un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, din Republica Moldova. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că autoturismul era radiat din circulaţie. De asemenea, s-a constatat faptul că numerele temporare montate pe autoturism, emise de autorităţile din Norvegia, nu sunt valabile pe teritoriul României. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul care nu are drept de circulaţie în România, iar cercetările continuă”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Football news:

Tebas on PSG and Manchester City: they pay their salaries from oil and gas, not from their income. Because of them, salaries increased by 15%
Cheryshev did not train with Valencia. The club reported a case of coronavirus in the team
Vedomosti launches a sports website with a focus on the business side. The print version will also be
Conte that he would be fired before Christmas: If so, it will only be because I deserve it
Marcelo Bielsa: Maradona was an artist. He will remain our idol
Day will miss 2 months due to an ankle injury. He is Everton's best assistant
Pierre-Emerick Aubameyang: Arsenal hope to surprise the world. The main problem is the lack of goals, we solve it