Romania
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Un român în vacanță cu soția și copilul de un an a ajuns cu BMW-ul pe calea ferată. A depășit într-o curbă și a răsturnat o rulotă, în Austria

În accident au fost implicate două autoturisme, unul dintre ele tracta o rulotă, și o mașină au ajuns pe șinele de tren. Drumul Fernpass a fost închis pe ambele sensuri pentru mai bine de două ore. De asemenea, a fost un blocaj pe A13, din cauza traficului turistic intens.

Accidentul a avut loc sâmbătă în jurul orei 11:40 pe Fernpassstraße. După cum raportează poliția din Tirol, un german de 53 de ani se deplasa B179 cu autoturismul și rulota, în municipiul Heiterwang, spre Fernpass. În mașină mai erau și un tânăr de 18 ani și unul de 22 de ani.

Un șofer de 31 de ani din România conducea BMW-ul în aceeași direcție, în mașină mai erau soția lui în vârstă de 31 de ani și fiul lor în vârstă de un an. Conform constatărilor poliției, românul a depășit un camion de livrare și a vrut să treacă și pe lângă rulotă. Într-o curbă sppe stânga care nu era vizibilă, șoferul care a depășit a fost nevoit să revină în coloană, din cauza traficului care venea din sens opus. A lovit partea din stânga față a mașinii bărbatului de 53 de ani.

„Cei rămași”. Viața ultimilor muntăreni din Munții Apuseni. Cum arată școala din junglă

Recomandări

„Cei rămași”. Viața ultimilor muntăreni din Munții Apuseni. Cum arată școala din junglă

Ambele vehicule au părăsit apoi drumul și au alunecat pe terasament. Mașina șoferului român s-a oprit în cele din urmă pe șinele de cale ferată. Mașina neamțului s-a oprit lângă șinele de cale ferată, rulota s-a răsturnat pe acoperiș și s-a oprit pe calea ferată.

Soția celui care a provocat accidentul și fiul acestora, precum și ocupanții rulotei au primit primul ajutor de la serviciile de urgență și apoi au fost tratați în Spitalul Reutte. Românii au scăpat nevătămați, nemții au suferit răni despre care poliția nu a oferit detalii.