Romania

Una dintre cele mai importante filiale ale PSD e în pragul IMPLOZIEI: Se organizează iar alegeri și se anunță EXCLUDERI

rovana plumb

PSD Dâmboviţa anunţă că vor fi organizate noi alegeri interne pe data de 4 octombrie, după ce în martie Rovana Plumb a fost aleasă în funcţia de preşedinte al organizaţiei, potrivit Agerpres.

"Biroul Permanent Judeţean al PSD Dâmboviţa a stabilit, în cadrul şedinţei de vineri, 19 iulie 2019, un calendar intern pentru desfăşurarea de alegeri în organizaţiile locale de la nivelul judeţului, conform statutului, în perioada 15 august - 25 septembrie, urmate de Conferinţa Judeţeană de Alegeri, în data de 4 octombrie. În cadrul aceleiaşi şedinţe, BPJ a aprobat, cu unanimitate de voturi, propunerea ca deputatul Carmen Holban, vicepreşedinte BPJ, să îndeplinească interimar funcţia de preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa", se arată într-un comunicat al PSD Dâmboviţa remis.

Citește și: Cutremur de surprafaţă de 5,3 grade, produs în Atena - USGS

Mai mulţi lideri locali au cerut în ultima perioadă organizarea de noi alegeri. PSD Dâmboviţa anunţă că social democraţii "care vor lansa atacuri la adresa organizaţiei" vor fi sancţionaţi.

"Biroul Permanent Judeţean a stabilit totodată sancţionarea cu fermitate a membrilor organizaţiei care, până la data alegerilor din 4 octombrie, lansează public atacuri la adresa organizaţiei, atacuri care ar putea destabiliza buna desfăşurare a calendarului alegerilor interne şi a Conferinţei Judeţene de alegeri", precizează PSD Dâmboviţa.

În comunicat nu se menţionează motivul pentru care s-a luat decizia organizării de noi alegeri în PSD Dâmboviţa.

În luna martie, în prezenţa liderului partidului de la acea vreme, Liviu Dragnea, aveau loc alegeri în PSD Dâmboviţa, iar preşedinta a fost aleasă Rovana Plumb. Tot ea a asigurat interimatul de la excluderea lui Adrian Ţuţuianu din partid şi până la momentul alegerilor.

Football news:

Leonardo wants to see Allegri at PSG, but the club still trusts Tuchel
Manchester United and Liverpool want to sign 15-year-old Sochaux defender of Kambala
Lloris and Son almost got into a fight after the 1st half with Everton. Before the 2nd, the players made up
Massimiliano Allegri: I am Looking for a project that will have ambitions to win
Simone Inzaghi on the scudetto fight: Lazio looks only at itself
Ntombela and Mourinho do not communicate for two weeks. Then the player told the coach that he wanted to leave Tottenham
The ex-Real Madrid player helps develop artificial intelligence in football. This feature is useful for a coach, sports Director, and doctor at the same time