“Cred că aveam în jur de 5 ani când mi-am descoperit pasiunea. Mama și bunica aveau tot felul de brățări, mărgele, cercei, bijuterii, broșe. Așa că cea mai mare pasiune a mea era să fiu lăsată în dormitorul mamei sau bunicii și să le port pe toate. Nu am știut că va veni o zi când le voi purta chiar pe toate grămadă. Dar eu nu le port așa întâmplător, ci este un haos controlat, tot acest kitsch apparent, este unul foarte bine gândit. E o prelungire a personalității mele. Într-adevăr, la supraaccesorizarea asta nu poate apela oricine. Dacă nu stăpânești foarte bine acest lucru, poți avea un rezultat final arătând ca un brad de Crăciun impodobit”, și-a început confesiunea Raluca. Dat fiind faptul că este și jurat „Bravo, ai stil”, interesul pentru haine este și mai mare, fiind nevoită la rândul ei să fie un exemplu.

În ultimii ani, Raluca și-a alimentat pasiunea pentru haine și accesorii astfel încât nu mai e loc în casă pentru… altceva. „Și în bucătărie am câteva standere, pentru că este doar de decor bucătăria. Noi nu gătim acasă. Poate doar pentru un ceai să folosesc plita. Mâncăm în oraș sau comandăm acasă. Totul în casă este despre haine, pantofi și accesorii”, ne-a mai povestit, amuzată, Raluca.

Culmea este că, deși a slăbit 70 de kilograme, Raluca nu a făcut curățenie în dressing, ci recunoaște că păstrează multe obiecte vestimentare de pe vremea când arăta cu totul altfel. Acest obicei a ajuns să-i deranjeze pe Florin și pe Alex, soțul și fiul ei care, mai în glumă, mai în serios, îi spun că se va transforma într-o bătrână care doarme pe haine și care se îngroapă în accesorii. „Atât soțul cât și copilul mi-au făcut observație în acest sens. Mi-au spus că voi ajunge o bătrânică, urcată pe o grămadă de cârpe, mergând pe stradă cu trei haine de blană, patru poșete agățate de mână, doi-trei căței după mine și dată cu ruj pe buze, peste contur. Mă atașez de lucuri, am foarte multe haine acasă, valorile materiale pe care le dețin, la sfârșitul zilei, sunt niște cârpe. Unii și-au construit vile, au mașini de lux, eu am o grămadă de cârpe”, ne-a mai declarat Raluca Bădulescu.

Citeşte şi:

Bravo, ai stil! Celebrities începe din 22 ianuarie, la Kanal D. „Concurentele sunt mai pregătite ca niciodată”

Cum arată Raluca Bădulescu în costum de baie, după ce a slăbit 70 de kilograme

Raluca Bădulescu are o pasiune costisitoare. Colecție de peste 100 de peruci!

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă

HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă