Ansamblul dobrogean „Baladele Deltei“ din Tulcea a transmis următorul mesaj, care însoţeşte cântecul „Hai, Dunărea mea“, interpretat de regretata Elena Roizen: 

„Dragi prieteni,

Pandemia de coronavirus a afectat în mod substanţial şi domeniul cultural-artistic, blocându-ne activităţile şi împiedicându-ne să fim aproape de dumneavoastră.

De aceea, prin intermediul reţelelor sociale, am căutat şi am reuşit să rămânem lângă iubitorii de artă şi cultură, pagina noastră de facebook propunându-vă zilnic să revedeţi manifestări organizate şi susţinute de ansamblul nostru.

Poporul român a reuşit ca în cele mai grele momente de cumpănă să găsească drumul bun, ducând înainte valorile tradiţionale care-i definesc astăzi specificul naţional.

Ţinând cont de faptul că în această perioadă nu ne putem întâlni în sălile de spectacol sau în alte locuri, din cauza pandemiei de coronavirus, pentru a fi în continuare alături de dumneavoastră vom veni noi în casele voastre!

Facem acest lucru de două luni prin intermediul facebook, oferindu-vă astfel posibilitatea de a petrece mai plăcut zilele în care suntem departe unii de alţii.

Vă mulţumim pentru faptul că vă simţim aproape prin numărul mare de vizualizări şi cuvintele frumoase pe care le postaţi la noi pe perete!

Pentru astăzi v-am pregătit un deosebit moment artistic susţinut de dansatorii Ansamblului Artistic Profesionist „Baladele Deltei”, un spectacol în miniatură, o dovadă a pasiunii pentru cânt şi joc chiar şi în vremurile unei pandemii atât de agresive!

Duminică frumoasă!“ 

Pe aceeaşi temă: 

Destinul tragic al tânărului cărturar care a scris prima bibliografie a Dobrogei. „Era grozav la toate“