Romania

VERDICT Cine a câștigat CONFRUNTAREA dintre Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă

iohannis dancila

Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis n-au avut parte de o confruntare față în față, dar a avut loc un duel de la distanță, între cei doi prezidențiabili.

Dăncilă a organizat o conferință de presă la care au participat aproape 50 de jurnaliști care i-au adresat peste 250 de întrebări, fără pauză, timp de 145 de minute.

Citește și: Mutare în forță împotriva lui Traian Berbeceanu! Cine sare la gâtul său

Iohannis a organizat o dezbatere cu 9 jurnaliști, iar la final a luat alte 9 întrebări din public, de la studenți și una de la Ludovic Orban. Dezbaterea a avut și o pauză și a durat 155 de minute.

Duelul dintre cei doi s-a remarcat cel mai bine în mediul online, mai ales pe Facebook. PSD și PNL au transmis, fiecare, evenimentul candidatului pe care îl susțin.

Citește și: Teodorovici îi cere demisia lui Cîțu de la ministerul de Finanțe:’A sabotat cursul de schimb’

Prima a început Viorica Dăncilă, la ora 18.00. La final, conform contorizării videoclipului transmis pe Facebook, 193.000 de oameni au vizionat măcar pentru câteva secunde conferința de presă a fostului premier. Dăncilă a avut parte de 1.400 de distribuiri, 6.400 de comentarii și 5.100 de reacții.

De partea cealaltă, transmisiunea cu Iohannis a avut parte de 7.100 de reacții, 5.300 de comentarii, 1.800 de distribuiri și 579.000 de vizualizări.

Citește și: Dan Barna trece la atac: ‘Are un tupeu special. Îl sfătuiesc să rămână în barca lui’ .