Romania

Veste bună - Copila de 13 ani dată dispărută în Satu Mare a fost găsită nevătămată

politia

Minora de 13 ani căutată de poliţie după ce a plecat de acasă şi nu a mai revenit a fost găsită sâmbătă, Poliţia anunţând că nu a fost victima niciunei infracţiuni, informează instituţia, potrivit Agerpres.

"Ca urmare a activităţilor de investigaţii şi căutări desfăşurate de poliţiştii sătmăreni, minora, de 13 ani, a fost găsită de către poliţişti. Este în siguranţă şi nu a fost victima niciunei infracţiuni. Urmează a fi predată familiei", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Citește și: Coronavirus într-o mare redacție tv din București? postul interzice divulgarea de informații/ SURSE

Poliţiştii din cadrul IPJ Satu Mare au fost sesizaţi în noaptea de vineri spre sâmbătă cu privire la faptul că minora de 13 ani, a plecat de la domiciliu, la data de 10 iulie, în jurul orei 18.00, şi nu a mai revenit.

Football news:

Thomas Tuchel: If both legs were intact, you could have seen my 40-meter sprint
PSG saved Tuchel's pet: Choupo-moting got everyone for free, managed not to score from a centimetre, and now pulled Paris to the semi-finals of the Champions League
Gian Piero Gasperini: The worst part is that we were so close. I can only thank the guys
Neymar was the player of the match Atalanta-PSG. He gave an assist
ПС PSG suffered through the entire quarter-final and turned it over in 149 seconds. Lifted the Italian curse and went so far in the Champions League for the first time in 25 years
ПС PSG's pain was transformed into happiness: in three minutes, the suffering stars turned into celebrating kings
The club from Italy won't win the Champions League for the 10th year in a row. This is an anti-record