Romania
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Victorie concludentă la Timișoara

CSM Oradea s-a impus cu scorul de 40-20 (18-9) în meciul din deplasare cu CSU Politehnica Timișoara, contând pentru etapa a 3-a din Seria A a Diviziei A de handbal masculin.

Scris de Gavril Nuțiu - CSM Oradea s-a impus cu scorul de 40-20 (18-9) în meciul din deplasare cu CSU Politehnica Timișoara, contând pentru etapa a 3-a din Seria A a Diviziei A de handbal masculin.

Partida a fost la discreția echipei noastre, care a dominat întâlnirea cu multă autoritate, în conformitate cu scorul final.

CSU Poli Timișoara a marcat primul gol al întâlnirii, acesta fiind de altfel singurul moment în care s-a aflat la conducere, după care orădenii au trecut imediat în avantaj. Scorul la pauză a fost 18-9, iar avantajul echipei noastre a crescut și mai mult în repriza secundă, deși antrenorul Cosmin Liberț a rulat toți jucătorii din lot. De remarcat faptul că, cu excepția lui Mlinarcsik și a portarului Turturică, toți ceilalți jucători au reușit să înscrie. Rezultatul final, 40-20, este elocvent pentru superioritatea formației roș-albastre.

CSM Oradea a evoluat în formula: Turturică, Duma 1 – portari; Boșca 6, Sfârlea 6, Al. Popa 5, Băban 4, Al. Farcaș 4, Aungurenci 3, Szász 3, Kirsch 3, G. Bogdan 2, Breban 1, R. Radu 1, Milu 1, Turcu, Mlinarcsik. Antrenor: Cosmin Liberț. Secund: Dan Pițigoi.

În urma acestui succes, echipa noastră se află pe locul 3 în clasamentul Seriei A, cu 6 puncte (două victorii și o înfrângere).

Etapa viitoare, CSM Oradea va evolua pe teren propriu, cu CSM Reșița. Meciul va avea loc vineri, 6 octombrie, de la ora 16:00, la Arena „Antonio Alexe”.

Citiți principiile noastre de moderare aici!