Romania

VIDEO. Ce probe au avut procurorii in dosarul spagilor de la "Fabrica de permise" de la Suceava

Tribunalul Suceava a emis vineri seara, 27 noiembrie, un numar de 14 mandate de arestare in dosarul spagilor de la Serviciul Permise si Inmatriculari Suceava.

Toate cele 14 persoane retinute anterior de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, Serviciul Teritorial Suceava vor sta dupa gratii pentru urmatoarele 30 de zile.

14 arestari in dosarul "Fabricii de permise" de la Suceava. Seful de la Permise, Radu Obreja, ofiterul DGA Mihai Martin si alti 12 suspecti, bagati dupa gratii

Avocatul apararii, Dragus Bujorean, a declarat pentru Monitorul de Suceava ca "se desfasoara investigatii pentru infractiuni de coruptie intr-un dosar complex al DNA-ului. Inculpatii se bucura de prezumtia de nevinovatie pana la condamnarea definitiva. Este prematur sa ne pronuntam azi cu privire la finalitatea acestui dosar". Referitor la probele aduse de procurori, avocatul a spus ca, "in general este vorba despre interceptari telefonice si ambientale".

Printre cei arestati sunt opt functionari ai Serviciului Permise si Inmatriculari Suceava, un ofiter al DGA dar si alte cinci persoane, cei mai multi dintre ei instructori pe la diferite scoli de soferi din judet.

Masura nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Suceava.

Procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie, impreuna cu ofiterii DGA, au facut joi, 26 noiembrie, zeci de perchezitii la angajatii Serviciului Permise si Inmatriculari Suceava, dar si la alti politisti din structurile MAI.Citeste si:

Spaga fabuloasa incasata de seful gruparii "fabrica de permise auto": peste 20.000 de euro intr-o singura zi

Cum functiona relatia de prietenie si spaga dintre ofiterul DGA Mihail Martin si seful de la Permise Radu Obreja. Cadoul de lux primit de politistul anticoruptie cu "titlu gratuit"

Ce "bijuterii" auto au ridicat procurorii DNA in dosarul "fabrica de permise". Cei opt bolizi de lux gasiti in timpul perchezitiilor

Cine este politistul suspectat c-a protejat de sus "fabrica de permise auto": Era cunoscut in Suceava drept "Corrado Cattani"

Cum functiona "fabrica de permise" de la Suceava. "Simpla mentionare a numelui unui candidat presupunea ca urma sa dea mita"

VIDEO Un milion de euro gasiti la politistii si functionarii implicati in "fabrica de permise auto" din Suceava. Banii erau aruncati in ligheane si galeti sau ascunsi in pereti


Football news:

Conte on 2-1 with Milan: Before the winning goal, the result was unfair. Their goalkeeper is the best player of the match
Mikel Arteta: Arsenal did everything right, but they lost. Wins give confidence
Nicolo Barella: We proved that we are stronger than Milan
Go do your voodoo shit, you little ass. Ibrahimovic-Lukaku during the Cup match
Pioli on the defeat by Inter: The only difference was the relegation. There could be any result in equal teams
UEFA has no plans to abandon the Euro in 12 cities. Other options are undesirable
Eriksen scored for Inter for the first time in almost six months - Milan in the Cup in the 97th minute from a free kick