Romania

VIDEO Prins la o petrecere unde nu se respecta nicio regulă, Tzanca Uraganu face reclamă polițiștilor: 'Poliția își face datoria, iar noi respectăm legea'

tzanca uraganu

Manelistul Tzanca Uraganu a făcut un apel pe Facebook, după ce ar fi participat la o petrecere cu manele oragnizată fără respectarea măsurilor impuse de autorități, în localitatea Comănești, județul Bacău, ca oamenii să-și amâne petrecerile și nunțile în această perioadă în care evenimentele private nu se mai pot ține, anunță observatornews.ro.

Ba, mai mult, după după modelul 'eroului' din Rahova, Spartacus, care și-a cerut scuze polițiștilor după ce a făcut scandal, cu celebra remarcă "Ami pare rău la domnii polițiști", și manelistul a ținut să precizeze că polițiștii nu au nici o vină și că el încearcă să respecte legea. "Poliția își face datoria, iar noi respectăm legea", a spus el.

Citește și: Rareș Bogdan, mesaj nemilos: ‘Ticăloșia, corupția, lenea, nepăsarea, incompetența trebuie combătute fără milă și sancționate aspru’

Poliția a intervenit și a făcut dosar penal după ce chiar Andrei Velcu, zis și Tzanca Uraganu, ar fi postat imagini de la petrecere pe Facebook. Ulterior, manelistul ar fi șters clipul de pe rețeaua de socializare.

"Ca urmare a apariției pe o rețea de socializare a unor imagini în care se aflau mai multe persoane ce participau la o petrecere, fără respectarea măsurilor de protecție sanitară, polițiștii din cadrul Poliției Comănești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la locuința unui tânăr din cartierul Supani (situat într-o zonă izolată), la data de 29 octombrie a.c., în jurul orei 18.00, a avut loc o petrecere, la care au participat aproximativ 30 de persoane.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, în care se efectuează cercetări, față de organizatori și participanți, pentru stabilirea situației de fapt şi tragerea acestora la răspundere penală, conform prevederilor legale. Precizăm faptul că activitățile efectuate de polițişti beneficiază de suportul de specialitate din partea Unității Centrale de Analiză a Informațiilor - I.G.P.R", au transmis polițiștii într-un comunicat.

Citește și: FOTO Clotilde Armand, destăinuire după prima zi de lucru la Primăria Sectorului 1: Am găsit un distrugător de hârtie și un baston de polițist local

Joi seară, dintr-o benzinărie aflată la Comănești, în Bacău, Tzanca Uraganu le-a transmis un mesaj celor care vor să organizeze petreceri, în perioada următoare, să amâne evenimentele pentru anul viitor.

"Măi fraților, vreau să vă spun și eu două vorbe. Cei care aveți nunți, amânați mă frate, că nu se mai poate face absolut nimic. Nu au intrat nici zilele în sac, este timp destul să vă faceți petrecerile. Lăsați-o pentru la anul, este mai bine, pentru că, în ziua de azi, nu mai poți să faci nici măcar un bairam.

Am venit atâția oameni sute de kilometri, jumătate dintre noi sunt la poliție. Nu se mai poate face nimic. Oameni buni, amânați nunțile și nu mai fiți încăpățânați.

Vă anunț că nu se mai poate nimic.

Nici mie nu îmi place să vă iau banii și să nu cântăm.

Noi vrem să vă cântăm, dar nu se poate.

În loc să fim pe scenă, suntem la Peco. Poliția își face datoria, iar noi respectăm legea.

Nu vrem să fim puși pe drumuri și să ne trezim că vin mascații.

Io, botezul la fata mea, datorită la legea care este... sunt și io Tzanca Uraganu și mi-am facut botezul în casă. Ne-am conformat legii și așa vrem să fiți și voi.

Vă rog frumos.

Hai să facem să fie bine", a spus manelistul într-o intervenție live pe Facebook.

Football news:

Real Madrid conceded 5 goals from penalties in the last 3 rounds of La Liga
Simeone Pro 1-0 with Valencia: They had the best goalkeeper. Atletico need to continue playing the same way
Salzburg scored 8 goals in the Austrian League match. Game with Lokomotiv on Tuesday
Juve have not won any of their three Serie A matches without Ronaldo
Scott Micromini: Pogba is misunderstood. This is an amazing player, his failures fanned
Andrea Pirlo: Ronaldo is an additional advantage, but Juve must play their own football without him
Inzaghi on the draw with Juve: we Could have won if Benevento had been smarter on the counterattack