Romania

Vilceanu (PNL Gorj): E aproape sigur ca vom castiga la Targu Jiu, undeva peste 50%

Presedintele PNL Gorj, deputatul Dan Vilceanu, a declarat ca actualul primar Marcel Romanescu, candidatul liberalilor pentru un nou mandat in municipiul Targu Jiu, ar fi obtinut peste 50% din voturile alegatorilor.

"Din datele pe care le avem pana acum, este aproape sigur ca vom castiga la Targu Jiu la un mod categoric, undeva probabil peste 50%, si vom pierde la Motru, nu am cifrele exacte, dar acestea sunt informatiile de la momentul acesta. (...) Am castigat cateva primarii si am pierdut altele, ca de altfel si la celelalte partide se va intampla acelasi lucru. Au fost alegeri usor complicate, dar la Consiliul Judetean (CJ) asteptam inca cifre si ramane de vazut cum vor evolua (...) Nu avem foarte multe sectii venite la acest moment pentru CJ pentru ca in cam toate localitatile din judet numaratoarea a inceput cu functia de primar", a precizat, pentru AGERPRES, Dan Vilceanu.

Potrivit acestuia, PNL a pierdut alegerile la Primaria municipiului Motru, unde castigator ar fi candidatul PSD, Cosmin Morega.

"Am pastrat o mare parte din primariile pe care le aveam, cu regret am pierdut la Motru, stiu sigur ca am castigat la Godinesti, am mai castigat la Samarinesti, Schela, Logresti, Sacelu. Samarinesti, Schela, Logresti si Sacelu sunt primarii pe care nu le aveam pana acum, cum de altfel am si pierdut la Prigoria, Motru, Bolbosi, Ionesti, Ciuperceni, Tismana", a mai spus presedintele PNL Gorj.


Football news:

Hans-Dieter flick: I Hope Alaba will sign a contract with Bayern. Our club is one of the best in the world
Diego Maradona: Messi gave Barca everything, brought them to the top. He was not treated the way he deserved
Federico Chiesa: I hope to leave my mark in Juve. We will achieve great results
The Coach Of Benfica: I don't want us to look like the current Barcelona, it has nothing
Guardiola on returning to Barca: I'm happy at Manchester City. I hope to stay here
Fabinho will not play with West ham due to injury
Ronald Koeman: Maradona was the best in his time. Now the best Messi