logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

ALEKSANDRI PRVI POLJUBAC NIJE U LEPOM SEĆANJU! A tek da čujete kako pamti prvi se*s! Otkrila sve BEZ DLAKE NA JEZIKU!

Aleksandra Mladenović govoreći otvoreno o raznim detaljima iz privatnog života priznala je da joj prvi poljubac uopšte nije u lepom sećanju. Prvo se*sualno iskustvo, pak, pamti kao mnogo lepši događaj. 

"Prvi put sam se poljubila u osnovnoj školi, nije bilo neko sjajno iskustvo, a prvi se*s mi se desio u srednoj školi i sećam se da je bilo lepo", ispričala je ona. 

Pevačica je, takođe, istakla da nema vremena da traži dečka zbog prevelikih obaveza koje ima. Ona naglašava, pak, da ukoliko bi se zaista zaljubila ne bi imala ništa protiv da izdržava dečka.

"Nemam problem sa tim. Mislim da su u vezi najvažniji razumevanje i ljubav, bez toga ne mogu da se prave kompromisi. U mnogim porodicama žena je glava kuće i donosi više novca", izjavila je Aleksandra.

Pevačica kaže da nikada ne bi žrtvovala privatni život radi karijere.

"Uklopila bih karijeru i vezu, ali nikada ne bi dozvolila dečku da me ucenjuje i da traži da zapostavim posao", zaključila je ona. 

Kurir.rs, M.G/Informer/Foto: Nemanja Nikolić

Themes
ICO