Serbia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Амира Медуњанин одржаће пет концерата широм Србије

Амира Медуњанин одржаће од 15. до 20. новембра пет концерата широм Србије.

Турнеју започиње у Биоскопу Крушевац (15. 11), затим наставља пут Ниша, и то у Народном позоришту (16. 11), два дана касније, тачније 18. новембра, глас ће пустити у Културном центру у Зрењанину, затим Центру за културу у Пожаревцу (19. 11), а онда турнеју завршити 20. новембра у Дому војске у Панчеву.

„Краљица севдаха” или „Босанска Били Холидеј”, како јој многи тепају, својим јединственим гласом и музиком коју ствара дугих 20 година, шири неку магију да јој се публика враћа из концерта у концерт. Њен глас може се чути широм света. Од 365 дана, она је 300 у путу. Свет је обишла три пута, а како ствари стоје и опет ће. Нема где није певала, али где год била једно је сигурно – својој публици увек да врхунску музику, изазове море суза, смеха, пошаље велику истинску љубав...

Са својом публиком има посебан однос, а да је то заиста тако говори и то да је на једном гостовању у далеком Тајвану рекла да „ако се некад неко запути у Сарајево, да је слободно контактира и да ће радо показати град и попити кафу”, што се само два месеца касније заиста и догодило.

– Људи који дођу на моје наступе, без обзира на годиште, једнако цене и поштују традиционалну музику. То ми је најбитније, Када делите музику са истомишљеницима, то вас додатно инспирише да дате и више него што мислите да можете – рекла је Амира за домаће медије.

Тренутно је у припреми нови албум са ауторским песмама, а док се не појави у продаји, њен глас можемо чути током новембра широм Србије.