Serbia

BOGDANOVIĆ U ATLANTI KAO NEKAD U PARTIZANU: Srpski bek nosiće broj 13 na leđima, a dres je već u prodaji po ceni od 110 US dolara

Dodatni razlog dao im je naš bek, koji je izabrao broj 13 za svoj dres, onaj broj koji je nosi na crno-belom beogradskom i plavo-žutom istanbulskom dresu. Dres sa brojem 13, dres u kojem je pravio velike uspehe u Evropi.

foto: printskrin

Na zvaničnom sajtu Atlante već je moguće kupiti četiri različite ganriture dresa u kojem će Bogdan, verujemo, pokazati svoje umeće u NBA ligi. Dve crvene varijante, jedna bela i jedna crna su u ponudi, a za svaku pojedinačno treba izdvojiti 110 američkih dolara.

- Izuzetno sam uzbuđen zbog nove šanse u karijeri, novog izazova i novih ciljeva. Ne mogu da dočekam da sezona počne i da pokažem svetu koliko sam dobar u ovoj igri. Nisam došao samo da bih bio ovde, idemo Atlanta - poručio je Bogdanović, kome je dobrodišlicu poželeo generalni menadžer Hoksa Trevis Šlenk:

- Nije tajna da smo bili fokusirani na pronalaženju dobrog šutera. Sa Bogdanom kao delom naše grupe osećamo da je to sada područje naše snage.

Stara izreka da ništa u životu nije slučajno dobila je potvrdu i u podatku da je na dan kada je Bogdan izabrao broj za svoj dres ostalo tačno 13 dana do prve pripremne utakmice pred početak sezone. Atlanta će 11. decembra igrati sa Orlandom kod kuće, baš kao i dva dana kasnije (opet 13), a zatim će 17. i 19. decembra gostovati Memfisu. Sezona počinje 22. decembra.

Kurir sport

Football news:

Simeone on the leadership of Atletico in La Liga: We only think about the next opponent
The former defender of Inter, Schelotto has moved to Argentinian racing
Kramaric scored the 74th goal in the Bundesliga, breaking Olic's record among Croats
Suarez has 12 goals in his first 15 games for Atletico - the best start in La Liga for a new club since Ronaldo
16-year-old Small - the youngest player in the history of Everton
Solskjaer on 3-2 with Liverpool: Manchester United won on their own terms. It's a good feeling
Hames scored 10 (3+7) points in Everton's home matches. Away - 0