Serbia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Бранбић: Пензионерске картице ступају на снагу, попусти у више од 620 објеката

ОБРЕНОВАЦ – Председница Владе Србије Ана Брнабић нагласила је да пензионерске картице, за које се до сада пријавило више од 920.000 старијих суграђана, сутра ступају на снагу што ће им омогућити да користе погодности у више од 620 објеката, установа, трговинских ланаца.

„Од сутра можете да посетите више од 620 објеката, установа, трговинских ланаца где ћете моћи да остварите значајне попусте и уз све прикупите додатне бодове за нове, додатне погодности”, рекла је Бранбић у Обреновцу где је присуствовала Дигиталној експедицији која, између осталог, има за циљ да најмлађим и најстаријим суграђанима приближи све могућности које доноси интернет, преноси Танјуг.

Брнабић је апеловала и на остале пензионере који се још нису пријавили за пензионерске картице то учине. Нагласила је да је захваљујући Дигиталном каравану, који би, како је планирано, требало да обиђе сваки град и сваку општину у Србији, циљ да млађи и најстарији усвоје нове, додатне вештине.

„На тај начин остављамо траг на читав развој земље и не само то, захваљујући чињеници да млади у свему овоме подучавају најстарије суграђане премошћавамо генерацијски јаз и правимо нове комуникације, што је у новом дигиталном добу посебан проблем и слабост коју ми у Србији успевамо да исправимо”, рекла је Брнабић.