logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

BUDŽET SKROMAN, ALI SE ULAŽE! Opština Klokot realizovala mnogo projekata, novac obezbeđen uštedama! (FOTO)

Gradonačelnik ove multinacionalne opštine Božidar Dejanović kaže za Informer da je budžet skroman, ali da se sredstva za investicije obezbeđuju uštedom i domaćinskim odnosom prema novcu.

A.Grbović


-Samo tako možemo obezbediti dovoljno sredstava za realizaciju značajnih projekata. Znamo koji su nam prioriteti, a sve zadatke i projekte planiramo sa nadležnim službama i građanima - kaže Dejanović.

BEZBEDNOST DECE NA PRVOM MESTU! Gradonačelnik Gračanice uručio opremu za video nadzor Predškolskoj ustanovi "Naša radost" iz Ugljara! (FOTO)


Opština Klokot, kaže on, trudi se da sredstva ravnomerno ulaže u svim naseljima i selima. Tako je u uređenje centra sela Vrbovac opština uložila 54 hiljade evra. U svim selima i naseljima postavljeni su trotoari, a to je opštinu koštalo 62 hiljade evra.

A.Grbović


U Grnčaru je izgrađeno igralište u vrednosti od 20 hiljada evra, dok je u saobraćajnu signalizaciju uloženo 11 hiljada evra.

A.Grbović

- Za osnovnu školu Marko Rajković i srednju Tehničku školu obezbedili smo inventar u vrednosti od 20 hiljada evra. Ambulantu u Klokotu smo opremili savremenim ultrazvuk aparatom čija je vrednost 22 hiljade evra - rekao je Dejanović i dodao da je opština značajna sredstva, koja iznose 24 hiljade evra, uložila u uređenje rečnog korita u Vrbovcu. 

A.Grbović

Themes
ICO