Serbia

BUKTI KORONA U CRNOJ GORI! Na udaru mladi, ovaj grad je najveće žarište

NKT je na sednici konstatovalo da se transmisija uglavnom proširila u populaciji mlađih i sredovečnih osoba, preneo je Tanjug.

Građani su pozvani da se s posebnom pažnjom odnose prema opasnosti koju nosi dalja lokalna transmisija virusa i da bez izuzetka poštuju propisane mere.

DRAMATIČNO UPOZORENJE DOKTORA RISTIĆA: Korona uništava!

MAJKA ZARAZILA BEBU KORONAVIRUSOM TOKOM TRUDNOĆE! Neobični slučaj ŠOKIRAO LEKARE u Francuskoj!

Marko Đoković

​Tokom sednice NKT konstatovano je da postoje pojedinačni slučajevi kršenja mera u ugostiteljskim objektima i sredstvima javnog saobraćaja.

NKT je pozvalo nadležne službe da pojačaju kontrole, posebno kada je reč o obavezama nošenja zaštitne maske i održavanja fizičke distance.

Prisustvo virusa korona potvrđeno je i na Pravnom fakultetu Univerziteta Crne Gore u Podgorici, saopšteno je danas iz te ustanove.

Football news:

Detailed analysis of the game of 18-year-old Ronaldo for sporting against Manchester United. 6 days later, Cristiano became a United player
Manchester City are confident that Aguero will stay for another season, despite the Interest of Independiente
Willian agreed a 3-year contract with Arsenal. Salary-100 thousand pounds a week
Sanchez signed a contract with Inter until 2023. The club signed him for free
Arsenal players are against the dismissal of 55 employees of the club. The team took a pay cut to save the staff
We talked to the football player Tsiskaridze: he ate a dragonfly, knows 7 languages, is in shock from Makhachkala, travels the world and is just happy
David Silva is close to moving to Lazio. The club offered the 34-year-old midfielder a 3-year contract with a salary of 3 million euros per year