Serbia

CECA JE DOBILA NA SUDU! Godinama su na RATNOJ NOZI, a sada je sve OKONČANO!

Kako pišu domaći mediji, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ponovo je dobila na sudu jednu pevačicu s kojom je godinama na ratnoj nozi. Viši sud u Beogradu u sredu je oslobodio folk zvezdu optužbe koju je njena koleginica podnela prošle godine nakon žestokog sukoba u sudnici u jednom od procesa, pošto ih ima više.

Tokom tog parničnog postupka, tokom ispitivanja sudije, na pitanje predsedavajuće zbog čega bi pevačica iznosila tvrdnje u novinama da je Ceca naručila ubistvo Zorana Davidovića Ćande, jedna od najvećih zvezdi na Balkanu je rekla da misli da to može da izjavi narcisoidna i psihički poremećena osoba, što je i ušlo u zapisnik.

Marko Đoković

Ove reči uvredile su suprotnu stranu, koja je podnela tužbu, ali je spor izgubila. I pored toga, ta pevačica ima pravo da uloži žalbu na ovu presudu, pa ostaje da vidimo da li će postupak biti vraćen na početak. Pokušali smo da stupimo u kontakt s Ražnatovićevom, ali ona nije odgovarala na naše poruke i pozive. Podsetimo, folk diva se pojavljuje na svakom ročištu s koleginicom, koja ne dolazi, zbog čega neki procesi i dalje traju.

printscreen

Football news:

FIFA about Bartomeu's words about the European super League: we do not know about any agreement
Brother, don't give up on him. He's playing against us. Benzema asked Mendy not to give the ball to Vinicius at half-time of the match with Borussia
In 2010, Pirlo negotiated with Barca. The main playmaker of the generation was ready to go to Pep even in the rotation
Chugainov about Loko in the Champions League: there are Chances to get out of the group. The team looks confident and worthy
Bayern and Alaba failed to agree a new contract for the third time
Atalanta and Ajax showed smart football: a lot of traps and subtle changes on the move
Vadim Evseev: I liked the locomotive for its boldness. Not afraid to play football, well done