Serbia

Ćerka Stiva Irvina rodila devojčicu i dala joj ime u čast pokojnom ocu FOTO

Ćerka tragično preminulog lovca na krokodile Stiva Irvina, Bindi Irvin, i njen partner Čendler Pauel postali su u petak roditelji devojčice pa su otkrili njeno posebno ime.

Foto: Shutterstock/DFree

Foto: Shutterstock/DFree

"Grejs Vorior Irvin Pauel. Nakon što smo poslednjih devet meseci nestrpljivo čekali da stigneš na svet, konačno si tu i susret sa tobom bio je najbolji trenutak u našim životima. Pred tobom je veliki život i bez obzira na sve bićeš okružena sa mnogo ljubavi. Hvala što si odlučila da nas počastiš na godišnjicu braka. Jako smo uzbuđeni jer si konačno kod kuće", napisali su novopečeni roditelji na svom Instagram profilu i objavili zajedničku fotografiju sa ćerkicom.

Bindi je objasnila značenje ćerkinog imena.

"Naša graciozna ratnica je naše najlepše svetlo. Grejs je dobila ime po mojoj prabaki i Čendlerovim rođacima iz porodice koja datira iz 1700-ih", počela je.

"Njena srednja imena, Vorior (ratnik) Irvin, odaju počast mom ocu i njegovom nasleđu kao neverovatnom divljem ratniku. Njeno prezime je Pauel i već ima dobru dušu kao njen otac. Ne postoje reči koje bi mogle da opišu beskrajnu količinu ljubavi koju osećamo prema našoj slatkoj devojčici. Odabrala je savršen dan za rođenje i osećamo se neizmerno blagosloveno “, napisala je.

Stiv Irvin tragično je preminuo 2006. godine, kad ga je raža svojim repom ubola u grudi nekoliko stotina puta u samo nekoliko sekundi, dok je snimao jedan od svojih dokumentarnih filmova o divljini.

Football news:

Barnes on Super League: This is not a victory for the fans, but for those who will exploit them. Two elite groups were competing
The 29-year - old Mason is the youngest coach in the history of the Premier League. He replaced Mourinho at Tottenham
Holand missed a penalty in the match against Union. Reuss finished the ball in the goal
The Italian Football Federation will not punish Juve, Milan and Inter for participating in the Super League
Parma scored for Juventus from the penalty spot. Ronaldo stood in the wall and did not jump
The Premier League wants to remove the managers of the big six clubs from the league committees because of their participation in the Super League
PSG President Al-Khelaifi has been elected head of the Association of European Clubs. He succeeded Agnelli