Serbia

ČIPKA, SVILA, TANGE I PROVIDNI BRUSHALTERI! Milica Pavlović otvorila fioku sa DONJIM VEŠOM, o ovome su muškarci MAŠTALI!

Milica Pavlović koja je kako kaže veliki radoholik, priznala je kako vreme provodi tokom izolacije zbog korona virusa. Ona je u uključenju pokazala i ono o čemu su mnogi muškarci sanjali.

foto: Printscreen/Pink TV

"Kako je svima tako je i meni. Prvi put mi nismo crne ovce. Ovog puta smo svi jednaki i u istom probelmu koji ćemo sigurno prevazići. Izborićemo se sa ovim, treba dosta strpljenja i živaca. Ja sam radoholik, ovo me ubija da nemam šta da radim i sedim kod kuće. Kada je sve ovo krenulo, ja sam odmah zvala prodavnice sportske opreme i tražila da mi sve daju što pre. Kupila sam traku za trčanje i tegove od 2 kilograma", rekla je Milica pa dodala da sama ume i da napravi žurku:

foto: Printscreen/Pink TV

"Možete i ovako da napravite žurku, pustite muziku i igrate."

foto: Printscreen/Pink TV

Ono što je bilo zanimljivo je da je voditelj izazvao Milicu da pokaže prve tri stvari iz svoje fioke sa donjim vešom, pa je ona to i uradila. Pavlovićeva ne oskudeva u vešu, pa je pokazala svoje najlepše komade u emisiji "Ami Dži šou".

foto: Printscreen/Pink TV

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Pink TV

Football news:

Great selection from Roma: KAFU opens up in the box and waits for a pass, but instead Totti and Batistuta score masterpieces
Sabitzer has been exposed to coronavirus in April
In the 90s, the Russian club played in the Finnish championship: the players carried cigarettes, the President went on the field. It ended because of the default
Flick about Holand: it is the first season, so it is too early to compare it with Levandovsky
Felix sprained a knee ligament in training. This is his 3rd injury of the season at Atletico
Ibrahimovic was injured in training. In Milan, they believe that he is out for a long time
Flick about Borussia: This is one of the best teams in Europe. I will be very happy if we play for zero