logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

CREPOVI SU LETELI U VAZDUH, OD VATRENE STIHIJE NIKO NIJE MOGAO DA PRIĐE ŠUPI! Jezivi detalji tragedije u Maloj Moštanici u kojoj su život izgubila dva deteta!

Nevina igra dece, Marka i Milice završila se velikom tragedijom u kojoj je stradalo dvoje maloletne dece.

Požar je nastao u šupi pored kuće a njihova komšinica ispričala je šta videla:

- Prostirala sam veš, deca su došla iz škole, igrali se. Milica je legla i zaspala. Videla sam kada je Marko uzeo novine, a ona ko krpelj uz njega. Kako je to gorelo... 

Sumnja se da je vatra buknula jer je u šupi bilo ulja ilineke druge zapaljive tečnosti.

MARKO SE IGRAO UPALJAČEM, A ONDA JE ŠUPA PLANULA! Majka stradalih mališana u potresnoj ispovesti OTKRILA UZROK POŽARA U MALOJ MOŠTANICI!

I dalje nikome nije jasno kako deca nisu napustila kuću kada je požar nastao.

Privatna arhiva

- Čudan je neki požar bio, buknulo je kao da je neki benzin bio, da niko nije mogao da priđe. Crepovi su leteli u vazduh. Dva mlada života su otišla unepovrat – objašnjavao je komšija prisećajući se nemilog događaja.

Ipak, najteže je majci koja je o ovoj nesreći saznala dok je bila na poslu. Navodno, deca su i ranije ostajala sama kući i nikada se ništa loše nije desilo.

(FOTO) ŽIVOTI DVA MALA ANĐELA NESTALI U TRENU! Ovo su deca nastradala u požaru u Maloj Moštanici!

- Žao mi je i Marka i Dušice. Ne ide mi u glavu - kaže prvi komšija.

informer

Porodica Teofilovć se pre pet godina iz Ljubovije doselila u Malu Moštanicu. Bili su štićenici Centra za socijalni rad, koji će preuzeti troškove sahrane dvoje dece. 

Themes
ICO