This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

DAVID PODRŽAO BRATA Svim srcem je uz Dejana posle njegovog kraha braka sa Dalilom! Slika koju je objavio govori više od 1.000 reči

Dalila Foto: Zadruga / youtube
Dalila

Naime, Dalila je nedavno skinula burmu, a sinoć je u "Zadruzi" javno poručila Dejanu da više nije njegova supruga i da se oseća potpuno slobodno da radi šta god poželi, te da je brak na papiru u tome neće sprečiti ili kočiti, što je dokazala i nekoliko sati kasnije.

Dejan Foto: screenshot
Dejan

Dalila i Car su vezu ozvaničili prvim poljupcem ispred pokrivača, a zadrugarka nije mogla sakriti sreću ni pred Dejanom, koji i dalje ne može doći sebi i prihvatiti bolnu istinu. Porodici Dragojević nije lako posmatrati ga u ovom stanju, a njegov brat, David, danima mu pruža podršku i na svom Instagram profilu.

David Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija
David

Porodica je uz njega svim srcem, to je jasno, a David je na ovu temu temu imao da kaže samo jedno.

- Ne želim još ništa da komentarišem. A imao bih svašta da kažem - rekao je David kratko za "Pink".

Dalila i Car neometano izašli iz svojih odaja i razmenjivali nežnosti pred zadrugarima, pa čak i u sred emisije, gde je Dejan ponovo doživeo krah i napustio Belu kuću.

Nakon svih lomova njegovog brata, danas je objavio sliku sa njim na svom Instagram nalogu, koja govori više nego hiljadu reči.

Davidova objava Foto: screenshot
Davidova objava

VIDEO Dalila Dragojević i Filip Car - akcija ispod pokrivača