Serbia

DEMANT SVI ZABORAVILI! GAVRIĆ OBEĆAO DA ĆE JAVNO PUSTITI SNIMAK DOGOVORA KIJE I SLOBE, JAVNOST NESTRPLJIVA: Sada je nominovan za izbacivanje iz Zadruge, svi kao na IGLAMA! (VIDEO)

Mirko Gavrić nedavno je otkrio u "Zadruzi 2" da je između Kije Kockar i Slobe Radanovića postojao dogovor pre pevačevog ulaska u rijaliti. Kako se viđanje odvilo u njegovom stanu koji je video i zvučno osiguran, tvrdi da je to istina jer snimak navodno postoji.

"Cela priča između Slobe i Kristine je dogovorena. Trebalo je da sam da posavetujem Slobu kako da se ponaša u rijalitiju, da ne ćuti i da se izbori za svoje mesto. Veče pre nego što je Sloba ušao u rijaliti, Radanović i Kija su bili kod mene u stanu, sa mojim kumovima, ima video zapis tog razgovora", započeo je Mirko Gavrić tom prilikom, pa nastavio: "Kija je Slobi rekla da se ne ponaša kao oženjen, te da će mu oprostiti sve, sem ako se zaljubi. Da će joj biti okej ako mu priđe neka devojka."

Mirko je zatim odbio da omogući emitovanje ovog snimka koji je navodno u njegovom posedstvu, a na kom se čuje ceo razgovor na osnovu kog tvrdi da su Kija i Sloba iscenirali priču vezanu za prvu sezonu "Zadruge". Gavrić je, kako se navodi, prvobitno tražio pozamašnu svotu novca za ovaj audio zapis, pa je kasnije istakao da će ga pustiti u javnost nakon svog izlaska iz tekuće sezone.

Sa druge strane i Kija i Sloba demantovali su da je postojao bilo kakav dogovor.

foto: Printscreen/Youtube

(Kurir.rs, Foto: Printscreen Youtube)

Football news:

Undress and have dinner with us. Karembeu about how the players of Real Madrid joked Casillas
Hakimi moved from Real Madrid to Inter
Icardi on leaving Inter: PSG-a step forward. I want to win trophies
Giress about the Best-2019 award: Mane should have been ahead of Messi
Lovestory Totti and Ilari Blasi: he dedicated goals to her in the Derby, she dissuaded him from moving to Real Madrid (and had a row with Spalletti)
Eric Djemba-Djemba: Pogba and Brunu would have sat in the reserves under Scholes and Keane
Klopp on the championship: I would never compare myself to Dalgliesh and Shankly