Serbia

DO PRE MESEC DANA NIJE IMALA TELEVIZOR U DOMU Glumica Tamara Krcunović o svojoj profesiji, Južnom vetru i KOLEGAMA

Epizoda serije “Južni vetar” koja je emitovana u nedelju je sve gledaoce ostavila bez daha, a Tamara Krcunović otkriva kako se ona spremala za ulogu i kako se slagala sa Ljubom Badnovićem.

Tamara Krcunović Foto: M. Ilić / RAS Srbija
Tamara Krcunović

Pored serije “Urgentni centar”, glumica Tamara Krcunović trenutno igra i u seriji “Južni vetar”. Ova serija je oduševila publiku, a svi su ostali iznenađeni kada je emitovana epizoda u nedelju i ne mogu da dočekaju seldeću. Tamara Krcunović igra Mariju, ženu kriminalca, i otkriva kako se snašla u ovoj ulozi.

- Nije mi teško da odglumim bilo koju ulogu. U mom poslu je najteže osmisliti ulogu. Najteže je sve ono što radiš pre snimanja. Taj rad, kako vidiš tu osobu, karakter, bolne tačke, vrline, mane, prošlost, kakva je ona u odnosu na celo društvu u kom živimo, ceo neki emotivni tok osobe koju igraš. Taj deo je najvažniji. Ovo ispred kamera mi je lakši deo. Sve to kada se postavi, onda mi je najlakše da odigram, tehnički mi nije teško. Kada je dobro osmišljeno, onda postoje šanse da to bude i dobro - objašnjava Tamara za „Blic“.

Snimanje Južnog vetra Foto: Aleksandar Letić / RAS Srbija
Snimanje Južnog vetra

Na pitanje koliko joj je bilo teško da glumi ženu kriminalaca, poručuje:

- Zanimljivo mi je svaki put kada me vide u nečemu što nisam igrala. Imam sreće pa me često vide u različitim karakterima. Kada sam prvi put pročitala scenario, nisam znala da li je to za mene, tačnije šta bih ja sa tim mogla da uradim. Razmišljala sam. Usledilo je probno snimanje na kojem je bio reditelj i scenarista Miloš Avramović i moj partner Ljuba Bandović. Kada smo probali nekoliko scena, sve mi je bilo jasno. Njihov odnos su Miloš Avramović i Petar Mihajlović već na papiru zamislili, nije na prvu loptu, banalan. Marija je jaka žena, ima mišljenje i karakter, ide ka nekom svom cilju. Ne drhti od svog muža. Jeste žena kriminalca, ali žena koja ima svoje mišljenje i nema problema da mu se suprotstavi - priča Tamara i objašnjava šta joj je bila prepreka tokom pripremanja lika:

- Na više načina sam pripremala. Postoji ta neka osnova od koje krećem uvek, koju sam na početku pomenula. I ovde je trebalo i da savladam nikšićki akcenat. Potom je trebalo da taj akcenat postane deo mene i da se njime više ne bavim. Miloša je bio veoma precizan i znao šta hoće, a s druge strane je imao dosta i poverenja u mene i pustio me. Bilo mi je zanimljivo da pored jakog muškaca i kriminalca ne bude slaba žena koja nema prava glasa i koja je tu potčinjena - rekla je Tamara i otkrila kako se slagala sa Ljubom Bandovićem:

Tamara Krcunović Foto: Aleksandar Letić / RAS Srbija
Tamara Krcunović

- Ljuba i ja odlično funkcionišemo. Što se mene tiče, mi smo se sve na probnom snimanju već dogovorili. Imali smo identično viđenje njihovog odnosa. Ne moramo da pričamo van kadra i objašnjavamo pre snimanja scene šta ćemo i kako ćemo. Dogovorimo se sa Milošem oko osnovnih stvari i sve funkcioniše kako treba. Imam nekoliko kolega sa kojim se slažem pred kamerama i u pozorištu odlično, a to su Miloš Timotijević, Milan Marić, Marko Janjić a sada Ljuba. Nisam jednostavna glumica, tražim mnogo od sebe pa i od partnera. Zato volim zahtevne partnere - poručuje glumica koja je iza sebe ostvarila veliki broj uloga kako na daskama koje život znače, tako i na malim ekranima.

Televizor sam kupila pre mesec dana

Tamara priznaje da retko gleda sebe u filmskim i serijskim ostvarenjima.

- Komentare koje čujem o „Južnom vetru“ su da su duhovite scene i kažu da me nikada nisu videli u takvoj ulozi. A nisam imala televizor do pre mesec dana. Kupila sam ga da ne bih gledala filmove na kompu. Ne gledam televiziju nikada. Guta vreme kojeg je inače malo. Često ne gledam ono što radim, sada sam kod kuće, te mogu da pogledam. Nekada je vreme u pitanju, a na setu znam kada je nešto dobro, a kada nije. Nikada ne gledam i ne uživam u svojoj glumi. Kad zavrsim snimanje, radim nešto drugo i ne vraćam se na ono prethodno - iskrena je glumica.

VIDEO Tamara Krcunović o udvaranju muškaraca

Football news:

Langle does not want to leave for Inter from Barcelona
Lineker on Messi: I am a fan of Ronaldo, but the title of the best player in the world can not even be discussed
Gianfranco Zola: Hazard and Willian suffered from Sarri's training
Barcelona wants to convince Artur to agree to a trade to Juventus for Pjanic
Marcelo: You lose technique when you don't train with the ball for so long
Depay fully recovered from the cross injury. He hasn't played since December
Goretzka has grown out of uniform in two months of quarantine, and now they are squeezing his sleeves. Transformer!🤖