Serbia

FOLKERKA ZAVRŠILA JOŠ JEDAN PROCES: Ceca dobila jednu pevačicu na sudu!

Svetlana Ceca Ražnatović ponovo je dobila na sudu jednu pevačicu s kojom je godinama na ratnoj nozi. Viši sud u Beogradu u sredu je oslobodio folk zvezdu optužbe koju je njena koleginica podnela prošle godine nakon žestokog sukoba u sudnici u jednom od procesa, pošto ih ima više.

foto: Mondo/Stefan Stojanović

Tokom tog parničnog postupka, tokom ispitivanja sudije, na pitanje predsedavajuće zbog čega bi pevačica iznosila tvrdnje u novinama da je Ceca naručila ubistvo Zorana Davidovića Ćande, jedna od najvećih zvezdi na Balkanu je rekla da misli da to može da izjavi narcisoidna i psihički poremećena osoba, što je i ušlo u zapisnik.

foto: Printscreen/Instagram

Ove reči uvredile su suprotnu stranu, koja je podnela tužbu, ali je spor izgubila. I pored toga, ta pevačica ima pravo da uloži žalbu na ovu presudu, pa ostaje da vidimo da li će postupak biti vraćen na početak. Pokušali smo da stupimo u kontakt s Ražnatovićevom, ali ona nije odgovarala na naše poruke i pozive. Podsetimo, folk diva se pojavljuje na svakom ročištu s koleginicom, koja ne dolazi, zbog čega neki procesi i dalje traju.

LJ. S. / foto: Damir Dervišagić

Football news:

With Lukaku, it is useless to play in a power struggle. Shakhtar defender Bondar on the Inter forward
Ivanov will serve the match OF AZ-Rijeka in the Europa League. Rotor appealed his refereeing in the game with Loko
Gasperini on Ajax: it's not easy for everyone Against them. Atalanta made a great comeback
Real Madrid came away from defeat for the 8th time in a Champions League match, losing by 2 goals. The club has updated its record
Felix on red Bull's double: I enjoy playing in the Champions League the Most
Casemiro about 2:2 with Gladbach: The opponent entered the Real Madrid penalty area twice and scored twice. This is football
Guilherme about 1:2 with Bayern: Loko again showed that he can play against any opponent