Serbia

(Foto) Barajevo dobija prvu sportsku halu!

- Barajevo nema sportsku halu, a naša politika je da svi delovi Beograda budu jednako razvijeni i da svi njegovi građani bez obzira u kom delu grada žive tu zadovoljavaju svoje osnovne potrebe - rekao je Vesić.

Naveo je da se radovi na izgradnji sportske hale izvode uprkos krizi koju je izazvala epidemija korona virusa i dodao da će biti završeni do kraja sledeće godine.

Beograd.rs

- To znači da će ljudi koji žive u Barajevu prvi put imati sportsku dvoranu, a jednako je važno i to što će klubovi sa ove teritorije imati uslove za rad i takmičenja - rekao je Vesić.

Beograd.rs

Dodao je da je ideja da se čitav ovaj prostor pretvori u pravi sportski kompleks, odnosno da se u narednim godinama tu naprave otvoren i zatvoren bazen, veliki parking, otvorena igrališta... Predsednik opštine Barajevo Slobodan Adamović je podsetio da je kamen temeljac za izgradnju sportske hale položen pre pet meseci i dodao da radovi napreduju, uprkos epidemiji korona virusa i krizi koju je ona izazvala.

- Trudićemo se da od Barajeva, kako smo građanima i obećali, napravimo bolje mesto za život - rekao je Adamović i dodao da je raspisan konkurs za idejni projekat za novu pijacu u Barajevu, da će se nastaviti sa uređenjem šetališta pored reke Barajevice.

Football news:

Hertha's sporting director loves signing players. Just look at his smile!
Rooney confirmed as Derby County head coach
Barca's presidential election will not take place on January 24 due to anti-coronavirus restrictions
Zlatan on Covid: I tried to train at home, but immediately felt tired
Bayern are Interested in Militao as a replacement for Alaba. The Brazilian has 3 matches for Real Madrid this season
Fiorentina Interested in Odriosola. The defender of Real Madrid played 1 match in the season
Pavlyuchenko on Tottenham: At first, my English was zero. When I drank a beer, I had good English, Spanish, and Portuguese