Serbia

GOCA TRŽAN ZA RIJALITI TRAŽILA 150.000 EVRA, A ONDA JE DOBILA OVU PONUDU! Evo koliko je NOVCA pevačica dobila za INTIMU!

Goca Tržan i njen 14 godina mlađi suprug Radomir Raša Novaković dobro su naplatili svoj rijaliti koji se emituje na K1 televiziji. Navodno, pevačica i bubnjar su za "Moj savršeni brak" uzeli čak 120.000 evra za godinu dana.

Popularna pevačica odlučila je da se publici predstavi u potpuno drugačijem svetlu i otpočne projekat koji još niko nije napravio na našim prostorima. U pitanju je svojevrstan rijaliti u kojem gledaoci mogu da vide kako živi jedna zvezda, bez ulepšavanja, filtera, realno i iskreno. Ona je pristala da kamere 24 sata dnevno prate nju, njenog muža, ali i druženje sa njenom naslednicom.

instagram/gocatrzan

- Biće to epizode iz našeg života, iz naše kuće, sa našom ćerkom, prijateljima, roditeljima. To nije serija, to je naš život - rekla je Goca nedavno za medije i dodala da se na ovaj korak odlučila iz radoznalosti, kao i da bi je publika upoznala na drugačiji način.

Tržanova i Novaković su ovaj angažman dobro naplatili. Prema priči izvora, oni su navodno uzeli čak 120.000 evra za godinu dana emitovanja rijalitija.

Pevačica je najpre tražila honorar od 150.000, ali tokom pregovora sa vlasnikom televizije Željkom Joksimovićem taj iznos je umanjen za 30.000. S obzirom na to da se njih dvoje poznaju više od dve decenije, Željku je bilo jasno kakav je Goca profesionalac i da će dati sve od sebe da program bude što gledaniji.

printscreen instagram/gocatrzan

Ovim povodom oglasila se i Goca.

- Laž. Uzela sam milion evra - rekla je Goca kroz smeh.

Football news:

Khabib reacted to Maradona's death: One of the greatest. Millions love football because of it
Gasperini on 2:0 with Liverpool: This is unbelievable. Atalanta played their football
Simeone on Maradona's death: Impossible to believe. He infected us with football. This is a great loss for me
Bayern and city are already in the Champions League play-offs. Who is already with them, and who is in step?
Conte Pro 0:2 from Real Madrid: We saw the difference between them and us. Inter made too many gifts
Liverpool have never scored a goal against Atalanta in their home Champions League match
Liverpool lost at home for the first time in 2 years! Gave Atalanta a couple of goals and never hit a goal