Serbia

HALIDU MUSLIMOVIĆU SE SUDI ZBOG OPTUŽBI DA JE PRETUKAO LJUBAVNICU! Ročište TRAJALO SEDAM MINUTA, pevač zahtevao novog veštaka, a evo šta je bilo sa Sonjom!

Pevaču Halidu Muslimoviću nastavljeno je suđenje zbog optužbe da je u julu 2018. navodno pretukao bivšu ljubavnicu Sonju Bašić. Suđenje je održano u banjalučkom Osnovnom sudu, a trajalo je svega 7 minuta, pišu domaći mediji.

Halid Muslimović je došao na ročište i odmah na početku njegov advokat tražio je da se pozove novi veštak, dr Đorđe Alintijević iz Beograda, s obzirom na to da je prethodni stručnjak Željko Karan odbio Muslimovićev poziv da učestvuje u procesu.

Printscreen You Tube/ Grand Magazin Tv Grand

NOVI SKANDAL! Tanja Savić PONOVO U POLICIJI, mora da da IZJAVU o ovome - KAKAV ŠOK!

Međutim, tom predlogu usprotivila se tužiteljka Sanja Tadić Stojisavljević, smatrajući da je to odugovlačenje postupka, ali je sudija Zoran Milojica usvojio predlog Halidove odbrane i dao im rok od 30 dana da novi veštak pošalje svoje stručno mišljenje. Suđenje je trajalo samo sedam minuta.

Sonja Bašić nije mogla da dođe iz Australije zbog koronavirusa, ali je rekla da je ništa neće sprečiti da prisustvuje sledećem ročištu.

Zoran Sinko

RADA MANOJLOVIĆ IDE NA OPERACIJU? Pevačica STREPI zbog ovoga, odlučila se na DRASTIČAN POTEZ! UOPŠTE NIJE NAIVNO!

- Nemam sumnju u to da će pravda da pobedi u ovom slučaju. Sigurna sam da hoće! Halid može da odugovlači sa suđenjem koliko hoće, ali kad tad će biti osuđen. Ono što imam da poručim jeste da ću doći na sledeće ročište. Kad god da bude zakazano, Sonja Bašić dolazi i neće me sprečiti nikakva korona u tome - rekla je Sonja.

Football news:

Golovin scored and provided an assist in Monaco's friendly with AZ
Mueller Pro 8:2 with Barca: We did not control the game so much even in the match with Brazil in 2014
Ander Herrera: if PSG don't win the Champions League, it won't be a failure
Arsenal are investigating the transfer of Pepe for 72 million pounds. The club wants to find out if he overpaid
Ole Gunnar Solskjaer: Manchester United knows how much it hurts to lose in the semi-finals. It's time for the leading players to prove themselves
Arsenal announced the departure of sports Director of Sunley
The Bayern coach who destroyed Barca. He was on Lev's staff at 7:1 in Brazil