This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

HOROSKOP ZA SUBOTU 16. OKTOBAR: Device očekuje uspeh u poslu, a OVAJ ZNAK će razviti tajne simpatije!

OVAN 

LJUBAV: Moguće je da će nešto poći naopako između vas I partnera. POSAO: Moraćete da uložite veći napor da biste napredovali u karijeri. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

BIK 

LJUBAV: Vrlo vam je važno da imate stabilan emotivni život, ali danas to nije nešto što ćete uspeti da ostvarite. POSAO: Ne očekujte boljitak u ovoj sferi, uglavnom ćete stagnirati. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BLIZANCI 

LJUBAV: Lako ćete uspostaviti mentalnu vezu sa izabranom osobom, ali ne I emotivnu. POSAO: Bićete sasvim zadovoljni situacijom jer ćete se pokazati u najboljem svetlu. ZDRAVLJE: Treba vam detoksikacija.

RAK

LJUBAV: Vaša apatija I nespremnost da aktivno kreirate svoju sudbinu, će vam se osvatiti. POSAO: Imate utisak da ste trebali da budete nešto mnogo više od onoga što ste postali. ZDRAVLJE: Dobro zdravlje.

Pixabay

Rakove očekuje dobro zdravlje

LAV

LJUBAV: Vi cenite ozbiljnost kod drugih I u ovom period je moguće da ćete sretati samo vrlo ozbiljne osobe. POSAO: Vodite računa o tome na koji način komunicirate sa nadređenima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Često ste toliko obuzeti svojom rutinom, da ne dozvoljate ni ljubav da je poremeti. POSAO: Uspeh u bilo kakvom poslu koji ima veze sa znanjem I pružanjem intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VAGA

LJUBAV: Spremni ste da prihvatite za partnera I osobu koja nije idealna, jer je vama najbiltnije da niste sami. POSAO: Moguće je da ćete imati finansijskih problema. ZDRAVLJE: Problem sa apetitom.

ŠKORPION

LJUBAV: Problemi iz drugih sfera će vas naterati da zaboravite na svoj ljubavni život. POSAO: Uživaćete u lepom poslovnom prostoru ili kreativnom radu, a možete dobiti I sjajnu priliku da se dokažete. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Trenutno imate potrebu sve da tajnite, pa I ljubavni odnos. Zbog toga bi mogli da upadnete u nesvakidašnju kombinaciju. POSAO: Opterećivaće vas neki finansijski problemi. ZDRAVLJE: Hronična kijavica.

Pixabay

JARAC

LJUBAV: Moguće je da ćete razviti tajne simpatije za nekoga ko je iz kruga vaših prijatelja. Tajna ljubav ili tajna afera. POSAO: Uspeh u sferi marketinga ili kreativnog rada. ZDRAVLJE: Moguća alergijska reakcija.

VODOLIJA 

LJUBAV: Bićete zatovreniji I introspektivniji nego inače. Uglavnom ćete razišljati o prošlosti I prošlim ljubavima. POSAO: Ništa novo se neće desiti u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Moguće povrede.

RIBE

LJUBAV: Današnji dan neće doneti ništa bitno na planu ljubavi. Moguće su sumnje u vezi osobe s kojom ste. POSAO: Problemi u poslu ako vaš posao ima bilo kakve veze sa politikom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.