Serbia

HOROSKOP ZA SUBOTU 20. JUL: RAKOVI imaju problema sa novcem, JARČEVE očekuje dan pun strasti!

OVAN

LJUBAV: U ovom periodu ste vrlo harizmatični i to možete iskoristiti. POSAO: Vaš autoritet će se poštovati, a vaše reči daleko čuti. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Uživaćete u intimnoj atmosferi doma i u krugu porodice, što je savršeno za one koji su u braku. POSAO: Administrativni problemi. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Trenutak je za zabavu i ljubav, pa nećete gubiti vreme, nego ćete aktivno tražiti prilike. POSAO: Uspeh u kreativnim zanimanjima. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

LJUBAV: Lako vas je povrediti. Osećanja su vam vrlo intenzivna. POSAO: Moguće su promene u sferi finansija i problemi sa novcem. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

LAV

LJUBAV: Ako ste u vezi, obznanićete svoju ljubav. Ako ste sami, nećete biti to još dugo. POSAO: Uspeh u poslovima u vezi sa lepotom i negom. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Bićete zauzeti nekim pozitivnim dešavanjima u drugim sferama. POSAO: Očekujte napredak i uopšte uspeh u karijeri. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VAGA

LJUBAV: Bićete pre svega zainteresovani za fizički kontakt sa nekim. POSAO: Impulsivno ćete trošiti. Promenljiva finansijska situacija. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Pažnja koju će privući osoba koja vam se dopada izazvaće ljubomoru u vama. POSAO: Mogući su problemi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

STRELAC

LJUBAV: Razmišljaćete o romantičnom putovanju ili ćete ga planirati. POSAO: Pravićete dugoročne planove u vezi sa kapitalnim projektima. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: U vezi će biti previše strasti i intenzivnih emocija da bi bilo i harmonije. POSAO: Problemi pravne prirode ili u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Temperatura.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete više kontakata, ali sve će u vašem ljubavnom životu biti vrlo nestabilno. POSAO: Problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Bakterijska infekcija.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da ostvarite značajne kontakte za budućnost, ali neće se desiti velika ljubav. POSAO: Problemi na poslovnom putovanju. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Football news:

Rashford, Greenwood and martial have scored 55 goals for the season and surpassed mane, Salah and Firmino (51 goals)
Martial scored 20 goals in a season for the first time in his career
Rashford is the first English Manchester United player in 8 years with 20+ goals in one season
Manchester United have scored 17 penalties in all competitions this season, 12 in the Premier League
Zinedine Zidane: real have not won anything yet. There is no euphoria
Pogba cut a fist on his head, a symbol of the Black Lives Matter movement
Liverpool are ready to offer Tiago a 4-year contract with a salary of 8 million euros