Serbia

HOROSKOP ZA SUBOTU 24. OKTOBAR: Ovaj znak će imati poteškoće da IZRAZI SVOJA OSEĆANJA, a JARAC će početi da traži novi POSAO!

OVAN

LJUBAV: Bićete pre svega zainteresovani za fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Bavićete se finansijama. ZDRAVLJE: Skloni ste gljivičnim infekcijama.

BIK
LJUBAV: Imaćete potrebu da verbalno izrazite svoja osećanja. POSAO: Moguće je da ćete biti primorani da radite na crno ili u sivoj zoni. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BLIZANCI
LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada. Ako takvu osobu ne poznajete, ovih dana se to može izmeniti. POSAO: Blagi napredak. ZDRAVLJE: Solidno.

Shutterstock

RAK

LJUBAV: Imaćete problema da dobijete sve što želite, zbog čega ćete biti nezadovoljni. POSAO: Nestabilna situacija na planu karijere. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

LAV

LJUBAV: Iskazivaćete svoja osećanja na dramatičan način, što će partneru možda biti neprijatno. POSAO: Moguće su nove prilike za posao. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

DEVICA
LJUBAV: Vaš ljubavni život će se popraviti u smislu većeg broja prilika, ali kvantitet ne obećava kvalitet. POSAO: Puni ste samopouzdanja. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA
LJUBAV: Emotivne rane iz prošlosti će biti aktuelne ovih dana. Najbolje je da više ništa ne potiskujete. POSAO: Moguće je da ćete dobiti posao koji priželjkujete. ZDRAVLJE: Slabije.

Shutterstock

ŠKORPIJA
LJUBAV: Moguće je da će stara ljubav ponovo postati aktuelna. Pripazite na osećanja. POSAO: Problemi u vezi sa nekretninama. ZDRAVLJE: Promenljivog ste zdravlja.

STRELAC
LJUBAV: Imaćete želju da započnete zajednički život sa izabranom osobom. POSAO: Možete očekivati da stvari budu pomalo nestabilne. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Dopašće vam se neko koga ćete upoznati u društvu prijatelja. POSAO: Moguće je da ćete se društveno angažovati ili tražiti nov posao. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA
LJUBAV: Emotivnost i ljubav ne znače i gubitak slobode. Ako to ne shvatite, imaćete problema. POSAO: Uspeh u oblasti finansija i logistike. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE
LJUBAV: U ovom periodu imate dosta prilika za ljubav. POSAO: Moguće je da ćete dobiti dobru ponudu za posao ili vam se smeši napredak. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Football news:

Koeman about 4:0 with Osasuna: an Important win, I'm happy. Barcelona can't afford to lose any more
Milan have scored in 29 consecutive Serie A games. This is a repeat of the club record of 1973
Messi dedicated the goal to Maradona, showing a newells old boys t-shirt
Clarence Seedorf: if Barcelona sign Depay, so much the better for them. One of Europe's top talents
Maradona's doctor is under investigation for Diego's death. His home and clinic were searched
Griezmann has 4 goals in his last 6 games for Barcelona
Braithwaite has scored 4 (3+1) points in Barca's last 2 games. He had not scored in 13 games before