Serbia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Još jedan udes u Knjaževačkoj - tamo gde je pre dva meseca poginuo pešak

Na raskrsnici Knjaževačke ulice i Ilije Birčanina u Nišu, gde je pre nešto više od dva meseca udaren pešak koji je podlegao povredama, danas se ponovo dogodila saobraćajna nezgoda, a iz Hitne pomoći kažu da je jedna osoba prevezena u Urgentni centar sa lakšim povredama.

Udes Knjaževačka1, 27. septembar 2023; foto: JV-Nikola Đukić Ponovo udes na istoj raskrsnici u Knjaževačkoj; foto: JV-Nikola Đukić Knjaževačka ulica sve češće opravdava naziv "ulica smrti", kako su je građani nazvali zbog čestih udesa, a novi je zabeležen danas i to na istom mestu gde je nedavno pešak poginuo.

U novom udesu na istoj raskrsnici, kako se vidi na terenu, sudarili su se motociklista i automobil, a to su i potvrdili iz policije koja još na terenu obavlja uviđaj i obezbeđuje mesto nezgode.

Vozač motocikla je povređen i prevezen u Urgentni centar - naveli su iz policije.

udes knjaževačka Novi udes na istoj raskrsnici; foto: JV-Milan Zirojević Podsetimo, ovo je još jedan u nizu udesa u niškoj Knjaževačkoj ulici, gde su bili aktuelni i protesti zbog nebezbednosti u saobraćaju.

Nadležni nisu do sada ispunili niz obećanja koja su davali godinama za rešavanje tog problema, a gradonačelnica Dragana Sotirovski je prošle nedelje rekla da će 4 pešačka prelaza dobiti ležeće policajce i osvetljenje, uz komentar da je deo struke bio protiv predloženih infrastrukturnih promena, ali da će “ljudi dobiti to što su tražili”.