logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

JOVIĆU SE DRMA MESTO STARTERA: Benzema se vraća u tim Reala u Kupu kralja

Benzema je propustio poslednje tri utakmice zbog povrede, a kako je prenela Marka, vratio se punim treninzima i biće u ekipi za utakmicu u sredu u Salamanki, u trećem kolu Kupa kralja.

Hames Rodriges i Garet Bejl, koji za vikend nisu igrali prvenstvenu utakmicu protiv Sevilje, biće u sastavu, ali će utakmicu propustiti kapiten Serhio Ramos zbog problema sa skočnim zglobom.

Posle povreda, u lakšim treninzma učestvuju Marko Asensio i Eden Azar. ; Očekuje se da će Azar biti spreman u februaru, dok je povratak Asensija predvidjen za kraj marta. ; Trener Reala Zinedin Zidan će u Salamanki odmoriti nekolicinu standardnih prvotimaca i očekuje se da će priliku dobiti Alfons Areola, Alvaro Odriozola, Lukas Vaskes i Marijano Dijas.

Unionistas se takmiči u Grupi B Segunde, druge španske lige.

Beta

Themes
ICO