Serbia

KAKAV BLAM! Rada Đurić u emisiji najavila izjavu zemljoradnika koji svedoči protiv Vučića, a on rekao nešto potpuno suprotno (VIDEO)

Kao što smo već pisali mediji pod dirigentskom palicom Dragana Đilasa ne prestaju da iznose laži na račun predsednika Srbije, ne birajući ni to da li će da ocrne i članove porodice Vučić.

Iako se još uvek nije ni ohladila sada već dokazana laž tajkunskih medija kako je Andrej Vučić, brat predsednika Srbije, nekakav veleposednik, da ima hiljade hektara zemlje u Vojvodini, nove i još gluplje laži stižu iz opozicionih redova.

Ovom vešću se pozabavila i novinarka Radmila Đurić u čijoj autorskoj emisiji je puštena izjava vojvođanskog zemljoradnika. 

Rada Đurić u uvodu najavljuje to da se jedan od paora koji se žalio Jelisaveti Vasilić danas sam javio njima kako bi svedočio o zemljištu, a pomenuti paor bukvalno demantuje navode da je Andrej Vučić vlasnik ikakve zemlje u Vojvodini.

Zemljoradnik je na pitanje novinarke "da li Vučićev brat poseduje zemlju u Vojvodini" rekao da to nije istina.

- Pa mi nemamo saznanja o kupovini zemlje od strane Andreja Vučića. Sva zemlja u Vojvodini je već prodata  osim državne zemlje. Mi smo se javili zbog podnošenja krivične prijave preko katastra koji vodi Jelisaveta, a ne zbog Andreja Vučića - zaključio je zemljoradnik, vojvođanski paor.

Jasno je da je Đilasu u kreiranju ovakvih priča vodilja Milovan Brkić lažni novinar i prevarant koji je prvi plasirao tu priču na Internetu.

Football news:

De Gea after 0-0 with Chelsea: Manchester United deserved more. The goalkeeper saved them
Lewandowski has scored every 37 minutes this Bundesliga season. He has 10 goals after 5 rounds
Azpilicueta about capturing Maguire: VAR can perform better. Why not take 20 seconds to review?
Real Madrid beat Barca at camp Nou for the first time since August 2017
Conte on Lukaku: in a year, he has improved in everything and has become different. I always called him an uncut diamond
Patrice Evra: Van de Beek doesn't need Manchester United. Why did we buy it?
Zidane on critics: We are not here to shut them up. We believe in what we do