Serbia

Kameron Dijaz otkrila da nikad ne bi postala mama da nije bilo Gvinet Paltrou

Kameron Dijaz ne bi postala mama da nije Gvinet Paltrou.

Foto: Getty Images/Theo Wargo

Foto: Getty Images/Theo Wargo

Glumica filma "Ima nešto u vezi Meri" objavila je da je svoje prvo dete, ćerku Redik dobila u januaru sa suprugom Bendži Meden. Nakon što je prvi put postala majka, glumica (47) je otkrila ko je zaslužan za stvaranje njene porodice. Dajući onlajn intervju za Gvinetin brend "Goop", počela je sa: "Ne bih postala majka da nije bilo tebe'".

"Bilo bi: 'Nemam decu'. A ti bi: 'Imajte decu, venčajte se, imaćete decu'. Bila si baš uporna. Govorila si: 'Morate. Ne razumete. Ako to ne učinite, bićete toliko tužni što to niste uradili'". I zato sam ti toliko zahvalna što nisi odustala".

Šaleći se da je bila davež, Gvinet je nastavila: "Mislim da sam mogla da predvidim da si ti rođena da budeš prava majka. Neke žene nisu, ali ti jesi, kao što sam rekla, 'ti si rođena da to budeš'".

"Pa, sve ono moje tipa 'Neću to da radim', bio je samo strah", rekla je Kameron. "Bila sam samo uplašena. Bojala sam se. Bojala sam se da neću naći partnera. Nisam imala sreće. Pre toga nije bilo bitnih ljudi u mom životu".

Novopečena majka otvoreno je govorila o planovima za budućnost svoje ćerke, insistirajući na tome da ne želi da se njena ćerka identifikuje sa atributima "slatka"i "lepa".

Kameron i legenda benda Good Charlotte Bendži drže svoju ćerku od njenog rođenja dalje od očiju javnosti, a na društvenim mrežama nisu podelili fotografije. Glumica poznata i po filmu "Maska" je dodala: "Želim joj i znam da je nemoguće, ali želim da ona bude bez bilo kakvih odrednica. Ne želim da se identifikuje sa tim pridevima, poput "Lepa sam, slatka sam...". Želim da ona bude poput: "Ja sam!"

"Kad je pogledam, sve što želim je da joj pomognem da bude svoja. Iz dana u dan mi sve više otkriva ko je, a ja samo pokušavam da budem u toku s njom. Mislim da nisam bila sposobna da budem ovakav roditelj sa 25 godina."

Pročitaj još

Football news:

Atletico are in talks with Arsenal to buy out Torreira
Kulusevski scored with the sixth touch and the first shot for Juve-this is crucial in the debut victory of coach Pirlo
Real Madrid was the first in La Liga to release 4 players born in the 2000s
Messi says goodbye to Vidal: I always thought you were a phenomenon. Our paths will cross again
Zidane about 0:0 with Sociedad: Real Madrid lost two points. Overall, we played well
Real Madrid have lost points in 1 La Liga game in 5 of the last 8 seasons as Champions
Andrea Pirlo: I don't want to just copy someone's ideas, I have my own