Serbia

Kćerka Aleka Boldvina i Kim Bejsinžer obnažena zove Amerikance na glasanje FOTO

Manekenka Ajrland Boldvin (25), ćerka poznatih glumaca Kim Bejsindžer i Aleka Boldvina, na poslednjim fotografijama na društvenim mrežama ostavila je malo toga mašti.

Foto: GettyImages, David Becker, Stringer

Foto: GettyImages, David Becker, Stringer

Pozirala je u toplesu, a preko bradavica je zalepila nalepnice na kojima piše "glasala sam".

"Glasanje je kul, kao i nesrazmerne grudi", napisala je Ajrland u opisu fotografija.

Ajrland je privukla mnoštvo komentara obožavatelja, kojih ima više od 600 hiljada. Mnogi su se prisetili kako su njene golišave fotografije prethodno znali da komentarišu roditelji Alek i Kim.

"Nadam se da ti otac neće videti ove fotografije, napisaće ti da se obučeš", pisali su joj pratioci. Roditelji manekenke u nekoliko navrata javno su negodovali zbog njenog razgolićenog poziranja i nije im bilo drago što njihova kćerka objavljuje takve fotografije.

Brojne američke zvezde poslednjih nekoliko dana objavljuju obnažene fotografije kako bi privukli pažnju i podstakli svoje pratioce da glasaju na predsedničkim izborima koji se održavaju 3. novembra.

Među njima su glumac i muzičar Džared Leto (48), glumica Džena Devan (39), supermodel Naomi Kembel (50), Sara Silverman (49), Rajan Bat (44), Mark Rufalo (52), Džoš Gad (39), Kris Rok (55).

Jedna od prvih javnih ličnosti koja je iskoristila golotinju kako bi podstakla Amerikance na glasanje je rijaliti zvezda Kajli Džener (23).

Football news:

Goodbye, Dad Buba Diop. Thanks to you, I lived the most memorable tournament of my childhood
Nuno about 2:1 with Arsenal: We played amazing, very proud. Jimenez recovered
Arsenal scored 13 points in 10 opening matches - the worst result in 39 years
West Brom can be bought by us investors. The Chinese owner of the club wants 150 million pounds
Lampard on Mourinho's words about ponies: You have Kane, Son, bale and alli. We are all fighting to win the Premier League
Mourinho on winning the Premier League: Tottenham are not in the race, because we are not a horse, but a pony
Laurent Blanc: I will return to football, but in children's. Now coaches are being asked to increase the cost of players, I don't like it