Kija Kockar i Sloba Radanović Foto: screenshot

Priznanje Kockarove da se ljubila sa suprugom poteglo je iznova pitanje da li će Radanović iz rijalitija izaći sa suprugom ili ljubavnicom.

Foto: Youtube screenshot / youtube

Nakon što je stjuardesa otkrila da se sa suprugom Slobom Radanovićem ljubila posle sahrane svog oca, ali i pre neko veče iza automobila pakriranog u dvorištu rijaliti kuće ostavila je sve u šoku, a najviše njegovu doskorašnju devojku Lunu Đogani.

Foto: youtube

Na snimku koji je isplivao naslućuje se da se supružnici ljube iza atomobila.

- Nismo samo iza auta. Bilo je prvi put napolju, a drugi put tu - rekla je Kija otvoreno i dodala da su za ovo znale Ana Korać i Sanja Stanković.

Foto: screenshot

- Nemam komentar. Svaka moja reč se pogrešno protumači - rekao je Sloba, koji je kasnije priznao da se to dogodilo i dodatno potvrdio kada ga je pitala Luna, da bi se ubrzo branio da je u priznanju bio ironičan.

Foto: Youtube screenshot / youtube

Majka Kije Kockar, Nadica za "Blic" kaže da je razočarana u zeta i da je sigurna da njena osećanja sada deli i ćerka:

- Tog poljubca je bilo, što bi Kristina lagala, pa on joj je muž. U njihovim životima situacija se menja iz dana u dan. Ono što znam, poznavajući moju ćerku, jeste da se njoj sve smučilo. Kao što je sama rekla, sve je pokušala da spase brak i da je shvatila da tu nema spasa. Njoj je dosta svega i više ne želi da bude u braku sa Slobom.

Foto: screenshot