Serbia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

„КК Црвена звезда Меридианбет”: Приморани смо да се огласимо након срамног напада у јавности

„КК Црвена звезда Меридианбет” огласила се саопштењем због својих навијача, спонзора, и на првом месту свих људи који су указали огромно поверење овом клубу тако што су купили сезонске карте за наредну сезону.

„КК Црвена звезда Меридианбет” приморан је да се огласи након срамног оглашавања извесне Драгане Ракић, која је искористила и своју позицију „подпредседника” једне политичке партије да у суботу преко једног медија, срамно нападне наш клуб бројним лажима”, каже се, између осталог, у саопштењу клуба.

„КК Црвена звезда Меридианбет не зна разлоге овог напада у коме се износе грубе неистине о броју продатих сезонских карата нашег клуба, начину на које су оне купљене „невероватном брзином и магијом” како каже извесна Драгана Ракић, „познати спортски радник” и аналитичар спортских дешавања у нашем друштву, уз грубо мешање и политизовање односа који имамо са нашим спонзорима”, појашњавају из овог клуба.

У „КК Црвена звезда Меридианбет” обавештавају јавност да је клуб већ покренуо све правне кораке,

„Ове лажи и бесмислице Драгана Ракић морати да објасни на суду!”, кажу у Звезди, и даље наводе:

„Дотична је  заборављајући функцију народног посланика за чију плату сви грађани Републике издвајају новац, овога пута постала политикант, који би да забележи јефтине поене! Госпођо, то се кошаркашким речником каже „грешка у корацима”. Коначно, дотична је „заборавила” (или можда намерно није) да продаја сезонских карата КК Црвена звезда Меридианбет траје већ скоро месец дана, да су редови документовани кроз слике које је клуб преко свих својих званичних налога документовао свакодневно, али и најављивао да је продаја сезонских карата рекордних размера …Уосталом, коме се КК Црвена звезда Меридианбет правда? Без намере да улазимо у навијачку опредељеност дотичне, нећемо да дозволимо да клуб који је са поносом одувек носио епитет „народног” и никада се није везивао за политику – буду увечен у јефтину политичку игру једне друштвено заиста неважне личности.Госпођо Ракић, Црвена звезда Меридианбет отвара нову сезону Евролиге утакмицом са француским АСВЕЛ-ом наредног четвртка. Процене говоре да ће у Београдској Арени бити најмање 15, а можда и свих 20 хиљада гледалаца. Слободно дођите, и уверите се како то ради један клуб који је члан Евролиге последњих 10 и више година.”, каже се даље у саопштењу.

„Све остало, да поновимо мораћете да објасните на одгварајућем месту, а то није ни Скупштина, ни кошаркашки терен, нити библиотека - већ суд!”, наводи се у саопштењу клуба.

„Новац који добијемо од стране суда и наплатимо од Вас госпођо Ракић, донираћемо некоме по Вашем избору! ” наводи се на крају у саопштењу „КК Црвена звезда Меридианбет”.