This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

KRPA NAŠLA ZAKRPU! Bivši muž Tanje Savić uputio NIZ UVREDA na račun PEVAČICE: Tvoju sliku držao na bombonama kao upozorenje deci da ne diraju!

Naime, Dušan se sada javno ispljuvao Narcisu Musić koju je do pre nekoliko nedelja podržavao u medijima.

- Nisam ljubomorna osoba. Ja ne znam kakav je to osećaj. Ako sam ti ličio na ljubomornu osobu kada si me upoznala, pogrešila si. Tad nisam dozvolio da se moja žena druži sa, izvini, d****ma kao što si ti - rekao je Dušan pa nastavio:

facebook

Dušan i Tanja

- A Tanji svaka čast, njoj tek skidam kapu kad je mogla s tobom da se ljubi i mazi, kao što si rekla. Krpa našla zakrpu! Odvratna si. Iskreno, ja ti ni orah iz ruke ne bih uzeo. Čak bih tvoju sliku držao na bombonama kao upozorenje deci da ne diraju - završio je skandalozno izlaganje Jovančević.

Podsetimo, Narcisa je nedavno demantovala Dušana govoreći da nije imala intimne odnose sa Tanjom.

Ona je potvrdila da se ljubila i mazila sa folk zvezdom iz Radinaca kod Smedereva pre nego što se udala, ali da nisu imale ništa više od toga.

- Bila sam u šoku kada sam videla objavu u vašem mediju. Ne mogu da verujem da je taj čovek toliko nisko pao da otkriva takve stvari o majci svoje dece i još spominje moje ime. Od tada je prošlo deset godina. Želim da kažem da to nije bila nikakva lezbo-afera, kao što je on rekao da smo bile gole u krevetu, već samo poljubac i maženje. Ne smatram da je to toliko loše kada se dve žene poljube - smatra Narcisa Musić.

Insajder/Dejan Živančević

Tanja Savić

- To je bilo pre nego što se udala. Došla sam prvi put na njen nastup i ona me je posmatrala celo veče. Smeškala se dok nisam sela pored nje. Upoznale smo se, zezale, smejale, sve je bilo normalno, bez nekog preteranog muvanja. Bile smo obe mlade i lude. Ja nisam imala nikada želju da imam nešto sa ženama, ali mislim da ona jeste, u smislu da proba kao skoro svaka druga žena. Mislim da je želela samo da vidi kako je to ljubiti se sa ženom - ocenjuje ona.