Serbia

LJUDSKI KEN PROMENIO IME U ŽENSKO, A ZBOG OPERACIJA NE MOŽE DA DIŠE! Plastičnim operacijama ZGROZIO SVET, a sad je i ovo URADIO!

Ljudski ken Rodrigo Alveš nedavno je postao ljudska barbika, pa je tako sada promenio ime u Džesiku. 

Svojim brojnim operacijama ne prestaje da šokira javnost, a na njih je potrošila ogromnu sumu novca. Kako se navodi, uradila je više od 100 operacija. 

Inače, sada Džesika je popularna televizijska ličnost poreklom iz Brazila, a žensku garderobu je počela da nosi još kada je bila mali dečak. 

Pored plastičnih operacija, poznata je i po učestvovanju u britanskom Velikom bratu. Njeno lice je sada potpuno izobličeno, a nedavno je priznala da ju je korona viurs zaustavila da nastavi sa operacijama koje je planirala. 

"Imam ožiljke na nosu. Želela sam da ga ponovo operišem, pa su mi zbog toga odstranili hrskavicu. Ali je ona propala i sada ne mogu ni da dišem. Pokušavam da uživam u životu na drugi način, bez plastičnih operacija. Pokušavam da budem srećna i bez toga", rekla je ona jednom prilikom. 

"Sada sam prava ja. Glamurozna, prelepa, ženstvena. Godinama sam pokušavala da živim kao muškarac. Imala sam pločice na stomaku, mišiće na rukama, ali samo sam lagala sebe. Ja sam žena i uvek sam imala ženstven mozak. Sad mi telo odgovara uz um", ispričala je Džesika. 

Kurir.rs/Azra/I.B. 

Football news:

Leonardo spoke with Mbappe's representatives about the contract extension. The player wants to know how the club will develop
Salzburg coach Marsh: Atletico are no different from Lokomotiv in their style of play. The difference in the level of players
Bartomeu and his Directors can resign tomorrow if the vote of no confidence is not postponed
Luka Modric: would Exchange the Golden ball for Croatia winning the world Cup
We've taken apart Bale's Golf skills with the pros. It seems that Gareth trains 15 hours a week
Alli was not included in Tottenham's bid for the match against Burnley, although he is not injured
ISCO: Zidane changes me in the 50-60th minute or even at half-time, and releases me in the 80th