logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

Mbape ne želi da potpiše novi ugovor sa Pari Sen Žermenom

Napadač Pari Sen Žermena Kilijan Mbape ne želi da produži ugovor sa prvakom Francuske jer ima nameru da pređe u redove Reala.

Photo by David Ramos/Getty Images

Photo by David Ramos/Getty Images

"Marka" prenosi kako 20-godišnjem napadaču ugovor ističe 2022. godine, ali da nije zadovoljan i da odbija da razgovara sa čelnicima kluba o nastavku saradnje.

Čelnici "svetaca" imaju veliki problem da ga privole da produži ugovor do leta 2025. godine čak i pored toga što su mu ponudili povišicu i godišnju platu u visini od 25 miliona evra.

Mbape je ne poslednje dve utakmice sa Nantom i Monpeljeom zamenjen i u oba slučaja to je prihvatio sa negodovanjem, što se tumači kao signal da nije zadovoljan trenutnom pozicijom.

Poznato je da Real odavno motri na njega i da bi ga Zinedin Zidan rado video u belom dresu "kraljevskog kluba".

PSŽ je završio ispred Reala u grupi Lige šampiona pošto je nedavno Mbape postigao gol na utakmici sa Realom (2:2) na "Santjago Bernabeu".

Themes
ICO