logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

Mediji: Priveden muškarac koji je ušetao u osnovnu školu i pitao devojčice da ih vodi u restoran

Muškarac koji je juče ušetao u OŠ Ujedinjene nacije na Ceraku i prišao grupi devojčica da ih pita da ih vodi u restoran, priveden je danas u policiju.

Ilustracija: Depositphotos/ kelpfish

Ilustracija: Depositphotos/ kelpfish

Njegov identitet za sada nije saopšten, ali se očekuje da će se tokom dana oglasiti i policija i tužilaštvo, piše Blic.

Podsetimo, ranije je nepoznati nepoznati muškarac ušetao u ovu begoradsku osnovnu školu i prišao mlađoj grupi devojčica i pitao ih da ih vodi u popularni restoran brze hrane, poruka je koja se pojavila na roditeljskoj viber grupi i veoma ih uznemirila.

Četiri devojčice četvrog razreda sedele su na drvenim klupama u školi, koje podsećaju na tribine, prišao im je neki čovek i pitao ih prvo kako se zovu, a onda i da li hoće da ih vodi u popularni restoran brze hrane. Rekao im je i ako neće danas, onda će doći sutra da ih ponovo pita - tvrdi jedan roditelj čije dete ide u tu školu, a koji nam je i posalo uznemirujuću prepisku sa vajber grupe.

Roditelji su odmah, kako se navodi dalje, došli u školu čim su im deca javila šta je bilo, direktorka je premotala snimak i videli su čoveka koji nosi gips na nozi i ima zelenu jaknu. Škola je, piše dalje, preuzela mere.

Kako se navodi, pokušao je da uđe kroz kuhinju, što mu nisu dali, pa je došao na glavni uzlaz, gde su đaci pokušali da ga letigimišu, ali on to nije dozvolio.

Sve se, kažu u viber poruci, dogodilo pre 12 časova, kada, kako tvrde, nije bilo obezbeđenja u školi.

Direktoka škole se povodom ovog slučaja još nije oglasila, kaže Blic.

Themes
ICO