Serbia

NA SVU SREĆU UMREĆEŠ I NEĆEMO MOĆI DA TE SPASIMO U SLEDEĆEM ŽIVOTU! Evo šta sajentolozi misle o NIKOL KIDMAN!

Kako kaže, na ovaj korak se odlučila nakon što je usvojena čerka Toma Kruza Izabela, postala zagovornica sajentologije u javnosti.

Sem je do sada ćutala na ovu temu zbog bliskog odnosa sa Tomom i njegovom sestrom Kes, ali je rešila da o svemu progovori kada je shvatila da su Tom i njegova sestra počeli da koriste Izabelu, koje joj je bilo žao.

Sem kaže da se život Izabele i njenog brata Konora dramatično promenio nakon što su se 2011. godine Tom Kruz i Nikol Kidman razveli.

 - Izabelu koriste za PR jer je ćerka Toma Kruza. Nije pošteno to što rade njoj i Konoru. Oni nemaju izbora nego da promovišu sajentologiju -  rekla je Sem za Dejli Mejl.

Nakon razvoda deca su podsticana da se udalje od majke Nikol Kidman (52), pošto je ona, na osnovu priče koju su deci i Tomu pričali sajentolozi, nepoželjna osoba.

 - Nisu imali izbora. Bili su indoktrinirani u sajentologiju i izolovani od svega", kaže ona. "Ne možeš da budeš protiv sajentologije ako si deo Tomove porodice inače će te se odreći, pogledajte šta se dogodilo sa njegovom ćerkom Suri - naglasila je Sem i otkrila šta sajentolozi misle o Nikol Kidman:

 - Nažalost, Nikol ne može da bude spašena u ovom životu. Ali, srećom, ona će jednog dana da umre i onda ćemo moći da je spasimo u sledećem životu. Takav je stav Sajentološke crkve -  zaključila je Sem Domingo.

Football news:

Ronaldo scored the 25th goal of the Serie A season (from a free kick!). There have not been such bombers in Juve for 59 years
Karl-Heinz Rummenigge: flick took Bayern back to the top level
Messi does not want to leave Barcelona, but is not happy with Bartomeu (Goal.com)
Ronaldo posted a photo of the celebration after Torino's goal: I love this feeling😉 💪 🏼
Flick about Lewandowski and the Golden ball: Why not? He laid the foundations
Jurgen Klopp: my two main Champions League favourites are Bayern and Manchester City
Cheryshev made an assist in La Liga for the first time since September