Serbia

NADEŽDA SE UKLJUČILA U EMISIJU UŽIVO, PA OPLELA PO TOMI: Biljićevoj nije dosta, pa rešila da ga i na ovaj način DO KRAJA URNIŠE!

Nadežda Biljić je je tokom celog dana na svom Instagram profilu bacala drvlje i kamenje na svog nevenčanog supruga Tomu Panića, a sada je i u programu uživo oplela po njemu.

"Kog muža, ja muža nemam. Slobodna sam žena. Večeras čuvam dete. Dobro sam, danas sam ispucala baš na storiju sve što je slagao gospodin, jeste, stvarno nemoguće Toma da laže. Nemam ja šta da se njega odričem, on se odrekao sam sebe kad je napravio to što je napravio. Tripera izgleda ima, a hematoma to ćemo da vidimo. Ja sam dovoljno u životu ruke uprljala go*nima, više ne bih prljala. Mi smo se tukli, svađali, mirili, jedan dan se volimo, drugi dan se mrzimo, on priča o meni sve i svašta, ja pričam o njemu sve i svašta. Ja sad kad bih ušla u Zadrugu ne bih sebi dozvolila se*s, zato što sam majka, a ono što Toma i ja izgovorimo jedno drugom ne bi ni neprijatelji jedni drugima izgovorili", ispričala je Nadežda u emisiji "Pitam za druga".

foto: Printscreen/Instagram

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Football news:

Brother Chalova moved to the Serbian Subotica
Barcelona will not sign Garcia in the winter due to financial problems
Rodgers on the draw with Everton: It was unlucky that Leicester did not score the second goal
Ancelotti on 1-1 with Leicester: I don't remember Hames scoring with a right before
Andrea Pirlo: In my 1st season at Juve, we were behind Milan, but we took the title. Everything depends on us
The judge made two mistakes. De Gea was pushed and there was no foul on our cancelled-out goal. Solskjaer on the loss to Sheffield
Maguire on the defeat to Sheffield Wednesday: We gave the opponent two goals, we didn't play at the level we expected