Serbia

Награда „Милан Младеновић” уручена бенду „Драм”

Београдски бенд „Драм” с нумером „Дај ми све” добитник је Награде „Милан Младеновић”, која се сваке године додељује у организацији Задужбине Милана Младеновића. Тачно на 62. годишњицу рођења култног музичара по коме ово признање носи име, на свечаности у „Битеф арт кафеу” добитнике су прогласили прошлогодишњи победници, чланови бенда „Артан Лили”, а награду им је уручила Маја Маричић у име Задужбине. У саставу овогодишњег стручног жирија били су Дарко Рундек, Срђан Гојковић Гиле и Мирела Приселац Реми.

На конкурс се пријавило 319 извођача, од којих је 243 испуњавало критеријуме (да пријављена нумера не буде инструментал, да не буде старија од јуна и да њен текст не буде на страном језику). До финала су дошли бендови „Мраве бројим”, „Некуд”, „Сале и Седлари”, „Nataleé”, „Драм”, „Ребел стар”, „Клиника Дениса Катанеца”, „Playground Hustle feat. Shot”, „Чао Порторож”, „Дукат”, „Magic Bush” и „Буч Кесиди”, као и извођачи Сара Ренар и Деспот Томић.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Football news:

Barcelona are concerned about the shape of the Target. The club believes that he did not work enough on vacation
Laporte was supported by van Dyck: Sorry, bro. No joy, even though we are rivals
Lautaro Martinez: Messi is the best in the world. He is always one step ahead of the rest
The Atletico stadium was painted pink as part of the campaign to fight breast cancer
Frank Lampard: nothing comes easy in the Champions League. This is a great platform to learn new things
Ronaldo was not included in the Juve bid for the match against Dynamo Kyiv
Bruno on the role of captain: I didn't expect it. Tomorrow it's not about me, it's about the team. Everyone should be a leader