logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

NANEO JE NOVAKU NEKE ŽESTOKE PORAZE! Evo sa kim Đoković trenira u Melburnu (FOTO)

Drugi teniser sveta krenuo je žestoko sa pripremama za Melbur. Uvertiru je napravio pre nekoliko kada kada je sa Srbijom osvojio ATP kup.

ap photo

Novak Đoković i Stan Vavrinka

VIŠE NEMA VRDANJA! Nole dobio Brazilce na sudu, dužni su mu 700.000 dolara!

UPOREDIO JE ĐOKOVIĆA SA ZIDOM! Šta će reći Rodžer? Mekinro siguran da Nole prestiže Švajcarca!

Dva dana pred početak takmičenja imao je žestoku proveru. Trenirao je sa Stanom vavrinkom. Inače, nije ovo prvi pit da Srbin i Švajacarac treniraju pred početak izuzetno važnom takmičenja. 

Nole često trenira sa najboljima na svetu, i sa onima od kojih je gubio velika finala. Tako je odlučio da neposredno pred start takmičenja trenira sa Stenom Vavrinkom, Švajcarcem koji mu je naneo nekoliko teških poraza u karijeri. 

SRAMOTA! Novak Đoković ne brani titulu!

BRAVO SRBI! Pobede Krstina, Troickog i Milojevića u kvalifikacijama za AO!

Inače, njih dvojica su dobri prijatelji van terena, pa svaki njihov trening protekne u dobrom raspoloženju što govore i fotografije pred vama.

Prvi rival Srbina biže Nemac Jan-Lenard Ljtruf, 37. na svetu koji je samo jednom u karijeri stigao do druge runde takmiienja u Melburnu. Bilo je to 2018. Rokoviž i Ljtruf odmeriže snage treži put u karijeri, poljto je srpski as dobio prethodna dva duela - u Dohi 2017. i proljle godine na Rolan Garosu.

Bonus video

Themes
ICO